GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prva predstava u JDP-u 14. septembra

Prva predstava u JDP-u 14. septembra
NAKON DUGE PAUZE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.09.2020 / 08:36
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Prva predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta nakon višemesečne pauze biće "Lorencačo" Alfreda de Misea u režiji Borisa Liješevića - 14. i 15. septembra u 20 sati.

Nakon dva izvođenja “Lorencača” za 19. septembar je najavljena predstava “Mamu mu jebem ko je prvi počeo” Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

Na repartoaru tokom septembra biće i “Dok nas smrt ne razdvoji” Mire Furlan i režiji Mikija Manojlovića 20. septembra, “Gospođica” Ive Andrića u režiji Gorčina Stojanovića 25. septembra, Molijerov “Tartif” u režiji Egona Savina 27. septembra i “Zašto je poludeo gospodin R?” (Rajner Verner Fasbinder, Mihael Fengler) u režiji Boba Jelčića 30. septembra.

Blagajna počinje sa radom u ponedeljak, 7. septembra i radiće svakog radnog dana i subotom od 10 do 15 sati, a na dan predstave i popodne od 17 do 20 časova, i nedeljom od 17 do 20 sati.

Karte se mogu rezervisati za sve predstave koje su na septembarskom repertoaru i mogu se kupiti najranije nedelju dana pre izvođenja predstave.

“Na ovaj način želimo da izbegnemo i svedemo na najmanju moguću meru ponovno vraćanje ulaznica u slučaju otkazivanja predstave”, stoji u saopštenju JDP-a.

Rezervacija ulaznica može se izvršiti na blagajni pozorišta, pozivom na brojeve blagajne 2644-447 i 3061-957, putem mejla jdpblagajna@jdp.rs ili na sajtu jdp.rs.

Sve predstave biće igrane na Sceni „Ljuba Tadić“ sa početkom u 20h.

Jugoslovensko dramsko pozorište će poštovati sve propisane mere u cilju zaštite zaposlenih i publike od korona virusa. Publika će biti u obavezi da tokom boravka u pozorištu, pri kupovini ulaznica i na predstavama, nosi zaštitne maske. Svi kojima bude izmerena temperatura viša od 37,2 neće moći da uđu u zgradu pozorišta. U sali će između gledalaca biti obavezan razmak pa će u funkciji biti 1/3 sale.

Tagovi: Jugoslovensko dramsko pozorište, Boris Liješević, Slobodan Unkovski, Miki Manojlović, Mira Furlan
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE