GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Raspisan natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle

Raspisan natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2021 / 12:34
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Kazališno vijeće Gradskog dramskog kazališta Gavelle raspisalo je natječaj za novog ravnatelja/icu koji će za godinu dana na razdoblje od četiri godine zamijeniti aktualnog ravnatelja Dražena Ferenčinu.

Ravnatelja/icu imenuje i razrješava Gradska skupština Grada Zagreba na prijedlog Kazališnog vijeća, koje čine Enes Vejzović, Pavlica Bajsić, Filip Šovagović, Nina Gojić i Ksenija Zec.

Ravnatelj/ica se imenuje na razdoblje od četiri godine, na temelju predloženog četverogodišnjeg programa rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle raspisan je 20. listopada. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se preporučenom poštanskom pošiljkom u roku od 30 dana od dana objave javnog natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Gradsko dramsko kazalište Gavella, Zagreb, Frankopanska 10, s naznakom "Natječaj za ravnatelja/ravnateljicu – NE OTVARAJ".

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Propozicije natječaja dostupne su na mrežnim stranicama kazališta.

Odluka o rezultatima natječaja biti će objavljena na mrežnim stranicama Gradskog dramskog kazališta Gavelle.

Tagovi: Gavella, Dražen Ferenčina, Enes Vejzović, Pavlica Bajsić, Filip Šovagović, Nina Gojić, Ksenija Ze
PROČITAJ I OVO
Miši Kovaču potvrđena upala pluća
PROBLEMI
Miši Kovaču potvrđena upala pluća
ZAGREB - Legendarni šibenski pjevač prije dva dana zatražio je medicinsku pomoć. Trenutno se nalazi u splitskoj bolnici na Firulama, a sada je potvrđeno kako se radi o upali pluća.
Filmovi književnika Ephraima Kishona u Tuškancu
FILM
Filmovi književnika Ephraima Kishona u Tuškancu
ZAGREB - Zagrebačko kino Tuškanac pripremilo je za kraj studenog program filmova proslavljenog književnika za kojega je manje poznato da je uz uspješnu literarnu karijeru radio i na filmu - Ephraima Kishona.
Retrospektiva Sanje Iveković u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti
MMSU
Retrospektiva Sanje Iveković u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti
ZAGREB - Muzej moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci od 26. studenog donosi video retrospektivu Sanje Iveković, jedne od najistaknutijih suvremenih hrvatskih umjetnica.
Izložba grafika Ede Murtića otvorena u MUO
IZLOŽBE
Izložba grafika Ede Murtića otvorena u MUO
ZAGREB - Muzej za umjetnost i obrt otvorio je u srijedu, u organizaciji s Fondacijom Murtić izložbu grafika Ede Murtića, što je i završnica svečanog obilježavanja 100. obljetnice umjetnikova rođenja.
Ksenija Marinković nova predsjednica HDFD-a
IZBORI
Ksenija Marinković nova predsjednica HDFD-a
ZAGREB - Hrvatsko društvo filmskih djelatnika izabralo je na redovnoj skupštini glumicu Kseniju Marinković za svoju novu predsjednicu, izvijestio je u srijedu Hrvatski audiovizualni centar.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE