GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rod Stewart i sin priznali krivnju za napad na zaštitara i tako izbjegli sud

Rod Stewart i sin priznali krivnju za napad na zaštitara i tako izbjegli sud
PRIZNALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.12.2021 / 17:29
Autor: SEEbiz / H
MIAMI – Britanska pop zvijezda Rod Stewart i njegov sin izjasnili su se krivima za naguravanje sa zaštitarom luksuznog hotela na Floridi prije dvije godine, no nijednom od njih ne prijete ni zatvorska ni novčana kazna.

76-godišnji pjevač i njegov sin Sean optuženi su za fizički obračun sa zaštitarom Jessiejem Dixonom u luksuznome floridskom hotelu Breakers u Palm Beachu 31. prosinca 2019. godine.

Do spora je došlo pošto im Dixon nije dopustio organizaciju privatne novogodišnje zabave u hotelu.

Čuvar je sudu rekao da ga je Rod Stewart udario šakom u prsa, a njegov ga je sin Sean potom odgurnuo.

Prema sudskim zapisima pjevač i njegov sin izjasnili su se krivima u prekršajnoj optužbi o blažem nasilju, a Jessie Dixon nema prigovora na to, rekao je glasnogovornik ureda državnog odvjetništva za AFP.

"U incidentu nitko nije ozlijeđen. Sir Rod Stewart odlučio je izbjeći neugodnosti i nepotrebno opterećivanje suda i javnosti koje bi prouzročio daljnji postupak', stoji u priopćenju Stewartova odvjetnika Guya Fronstina.

Sporazum o priznanju krivice, koji je potpisan u ponedjeljak znači da se Stewart i njegov sin neće morati pojaviti na sudu, a službena presuda o optužbi je odbijena te neće biti suđenja.

Nijedan od njih neće ići u zatvor niti će morati platiti novčanu kaznu, a neće biti ni uvjetne kazne, rekao je Fronstin.

Stewartov sin Sean i prije je imao problema sa zakonom i s ovisnošću. Godine 2002. Stewart mlađi je uhićen zbog napada na muškarca ispred restorana u Malibuu, a 2015. je priveden jer se u zračnoj luci u Miamiju 'vozio' na dijelu za preuzimanje prtljage u koji je pristup zabranjen.

Tagovi: Rod Stewart, Sean Stewart, Jessie Dixon
PROČITAJ I OVO
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE