GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši
DJEČJI SERIJAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 15:57
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj Sanja Pilić objavila je novi nastavak priče o Maši, jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj, pod naslovom "Maša i zima" uz ilustracije Nike Baruna i u izdanju Mozaika knjiga.

Kako se ističe u najavi, ovo je čak osamnaesta priča o djevojčici koju poznaje svako dijete, osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama dodatno uljepšava dječji svijet.

Sanja Pilić u svojim se pričama uvijek trudi otvoriti temu koja je djeci zanimljiva i pristupačna. Do sad je objavila 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice kritičari okrunjuju brojnim nagradama, a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Posebno joj zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju, ističu iz Mozaika knjiga.

U novom nastavku njezina popularnog serijala, Maša se upušta u pravu zimsku avanturu.

Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.

Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice, poručuju iz Mozaika knjiga.

Fotografija: Luka Mjeda

Tagovi: Sanja Pilić, Mozaik knjiga, Niko Barun
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE