GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

 Serija Nasljeđe vodi u utrci za nagradu Emmy s 25 nominacija

 Serija Nasljeđe vodi u utrci za nagradu Emmy s 25 nominacija
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2022 / 07:05
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - HBO-ova dramska serija "Nasljeđe" ("Succession") koja prati afere moćne obitelji čiji članovi kuju urote i međusobno si podmeću, preuzela je u utorak vodstvo u utrci za nagradu Emmy koja se dodjeljuje za televizijska dostignuća, s ukupno 25 nominacija.

Natjecat će se s južnokorejskom serijom "Squid Game", planetarnim uspjehom Netflixa, koja je ušla u povijest kao prva produkcija na jeziku koji nije engleski, a natječe se za Emmy u toj glavnoj kategoriji.

Utrka će biti napeta jer se za nagradu koja će se dodijeliti 12. rujna natječu uspješne televizijske dramske serije poput "Stranger Things", "Ozark" i "Better Call Saul".

U kategoriji humorističnih serija, najbolju startnu poziciju s 20 nominacija ima "Ted Lasso" (Apple TV+), lanjski pobjednik.

U kategoriji mini serija, 20 nominacija ima "The White Lotus" (HBO) koji ismijava hipokriziju i površnost bogatih gostiju luksuznog hotela na Havajima.

Tagovi:  serija Nasljeđe, nagrada Emmy, The White Lotus
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE