GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tajana Lončarić predstavila novu pjesmu

Tajana Lončarić predstavila novu pjesmu
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.12.2020 / 22:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tajana Lončarić, novo ime među izvođačima diskografske kuće Croatia Records, predstavila je pjesmu i videspot Moj jedini dom.

Stihove za ovu nježnu, emotivnu domoljubnu pjesmu napisao je Robert Pilepić, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je aranžman posložio sjajni Ivan Popeskić.

Pjesma Moj jedini dom inspirirana je ljubavlju prema domovini, a stihovima je opisana aktualna situacija u našoj zemlji. Priča je to o tužnoj djevojci koja slomljena srca ostavlja svoju majku i oca, svoju ljubav i zavičaj te kreće u tuđi svit. No, ipak, pjesma ima snažnu poruku Vratit ću se ja. Videospot za ovu pjesmu snimljen je u okolici Rijeke, mjesto Šapjane i okolici Labina. Za spot je zaslužna ekipa iz Lumiere Production, režiju spota potpisuje Artem Dushkin.

Gledajući ovaj spot, ljudi će imati priliku uživati u prelijepim pejzažnim lokacijama: prostranom zelenilu, velikim žutim poljima, našem plavom moru, a tu je i rijeka Raša. Posebno fascinantan dio spota snimljen je u staroj kamenoj kući u Šapjanama. Interijer ove kuće, koja je zadržala autentičnost starine, bilo je idealno mjesto za dočarati tužnu i nostalgičnu atmosferu zbog napuštanja voljenog doma.

Tajana se prvi put pod svjetlima pozornice pojavila 2014. godine. Dogodilo se to u Požegi na Aurea festu gdje se predstavila kantautorskom pjesmom Riječi ljubavi u duetu s TS Arteški bunar. Riječi ljubavi nastale su kao izražavanje sna i čežnje o boljem i ljepšem svijetu u kojem ne vlada zlo i mržnja, a spot je sniman u Slavoniji i Primorju.

Tagovi: Tajana Lončarić, Croatia Records, Marko Tomasović
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE