GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tarik Filipović: Nadarević je bio Jack Nicholson ovih prostora

Tarik Filipović: Nadarević je bio Jack Nicholson ovih prostora
POŠTOVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2020 / 19:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon tužne vijesti o smrti legende bosanskohercegovačkog glumišta Mustafe Nadarevića, oglasio se i poznati glumac i voditelj Tarik Filipović kazavši da mu je bila velika čast dijeliti scenu s njim.

Kao i njegove brojne kolege, i Filipovića je teško pogodila vijest o Nadareviću koji je izgubio životnu bitku usljed teške borbe s karcinomom pluća.

"Mujki... Mujo... Mujica... Leone... Duje... Cyrano... Španac... Izet..."Savršeni krug" uloga i osobnosti... Jack Nicholson ovih prostora, mentor i kolega, glumčina... Bila mi je čast dijeliti scenu i biti u kadru s tobom. Nedostajat ćeš uvijek i zauvijek", napisao je Filipović na društvenim mrežama uz fotografiju s Nadarevićem.

Filipović je s Nadarevićem godinama surađivao na raznim projektima, a posljednji put zajedno su se pojavili u filmu o životu generala Ante Gotovine gdje su utjelovili povijesne ličnosti iz devedesetih godina.

Foto: Instagram

Tagovi: Tarik Filipović, Mustafa Nadarević, Jack Nicholson
PROČITAJ I OVO
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE