GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tony Bennett povlači se po nalogu liječnika

Tony Bennett povlači se po nalogu liječnika
POVLAČENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2021 / 09:16
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Popularni američki pjevač Tony Benner povlači se sa scene i neće više nastupati, objavio je njegov sin i dugogodišnji menadžer Danny Bennett.

Samo tjedan dana nakon što se pjevačka legenda pridružila svojoj višegodišnjoj glazbenoj suradnici Lady Gagi na dva rasprodana koncerta na Manhattanu, u Radio City Music Hallu, objavljeno je da se 95-ogodišnji izvođač neće više vratiti pod svjetla pozornice, a najavljeni drugi koncerti su otkazani.

Najavljivani njujorški šou pod nazivom “One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga”, predstavljen je kao niz posljednjih koncerata popularnog pjevača u Velikoj jabuci. Nastupi su bili predviđeni i na drugim pozornicama na Istočnoj obali.

No nakon objave da će Bennett otkazati turneju, njegov je sin potvrdio da se pjevačka zvijezda dugoga sjaja potpuno povlači s pozornice.
“Neće biti dodatnih koncerata,” kazao je Danny Bennett za magazin Variety. “To je za nas bila teška odluka, jer je on sposoban izvođač. No ovo je uslijedilo po nalogu liječnika", dodao je.

Glazbenik koji je ovjenčan brojnim nagradama Grammy i čija vrhunska karijera traje sedam desetljeća kazao je za AARP Magazine ranije ove godine kako već četiri godine živi s Alzheimerovom bolesti.

Njegov sin rekao je da je zdravlje ipak najvažnije, a da pjevaču nije toliki problem samo pjevanje koliko putovanja.

"Umorio se. Odluka je donesena da su nastupi naprosto sada previše za njega. Ne želimo da, primjerice, padne s pozornice", kazao je njegov sin i menadžer.

Po riječima Dannyja Bennetta, koji vodi njegovu karijeru 40 godina, njegov otac i dalje ima glas koji mu je priskrbio 20 Grammyja, uključujući i onaj za životno djelo.

"Ne brine nas hoće li moći pjevati, zabrinuti smo više zbog psihičkog aspekta...i ljudske prirode. Tonyju je 95", kazao je njegov sin objavljujući kraj aktivne karijere čuvenog pjevača.

Tony Bennett nedavno je proslavio 95. rođendan i tom je prilikom najavljen njegov drugi album dueta snimljenih s Lady Gagom.

Prvi zajednički album "Cheek To Cheek" objavljen je 2014., a Lady Gaga ovih je dana na Twitteru objavila kako ju je već tada Bennett pitao želi li snimiti drugi album s njime, pjesme Colea Portera.

"Uvijek mi je čast pjevati s mojim prijateljem Tonijem i naravno prihvatila sam poziv", napisala je Gaga najavivši da će novi album ‘Love For Sale’ biti objavljen 1. listopada".

Album “Love for Sale” Bennett i Gaga snimali su tijekom dvije godine.

Tagovi: Tony Bennett, Lady Gaga, Danny Bennett
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE