GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tutić o Dujmiću: Veliki gubitak za hrvatsku glazbu

Tutić o Dujmiću: Veliki gubitak za hrvatsku glazbu
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.08.2020 / 17:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Čuo sam se s Rajkovom suprugom Snježanom... To je veliki gubitak za hrvatsku glazbu, a neizmjerna moja privatna tuga - potreseno je za Slobodnu Dalmaciju kazao Zrinko Tutić, koji je s prijateljem Rajkom napisao "Moju domovinu", domoljubnu pjesmu za sva vremena u čijemu je snimanju 1991. godine sudjelovalo 150 glazbenika.

Zrinko i Rajko posljednji put su se čuli prije tjedan dana, uoči Dujmićeve kobne prometne nesreće.

- Spremao se za tu svoju neku novu priču s 4 Asa, razgovarali smo o tome. Htio je krenuti u neke nove pjesme. Trebala mu je izaći antologija, pa je sve to zbog korone malo bilo odgođeno. Nije se stiglo... - emotivan je bio Tutić.

Dvojica su se prijatelja i hit autora prije osam godina publici predstavila i u zajedničkom projektu “Muzika zabavna” u sklopu kojega su, uz pratnju orkestra, izvodili vlastite, inače publici dobro znane pjesme u interpretacijama poznatih glazbenih imena.

Stihove i glazbu koju su pisali za Doris Dragović, Severinu, Nove fosile, Rivu, Jasnu Zlokić, Željka Bebeka, Maju Blagdan, Massima Savića...

Tagovi: Zrinko Tutić, Rajko Dujmić, Novvi fosili, Moja domovina, 4 Asa
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE