" />
"> Uskoro izlazi kompilacija neobjavljenih pjesama Davida Bowieja | SEEbiz.eu

Uskoro izlazi kompilacija neobjavljenih pjesama Davida Bowieja

Uskoro izlazi kompilacija neobjavljenih pjesama Davida Bowieja
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 07:42
Autor: SEEbiz / Klix.ba

LONDON - Najavljeno je izdanje nove kolekcije rariteta preminulog muzičara Davida Bowieja. "The Width of a Circle" će sadržavati singlove koji nisu na albumima, alternativne verzije, nove remikse i nastupe na BBC-u.

Predstojeća kompilacija će sadržavati obradu pjesme "Waiting For The Man" grupe Velvet Underground i odabrane snimke Bowiejevih nastupa iz vremena kada je sarađivao sa producentom Tonyjem Viscontijem u triju poznatom kao The Hype 1970-ih godina.

U "The Width of a Circle" će se također prikazati Bowiejeva uloga u drami The Looking Glass Murders. Ovaj bizarni televizijski program, stvoren s umjetnikom Lindsayem Kempom, emitovan je na BBC-u 1970. godine i pruža publici fascinantnu perspektivu o ranim fazama Bowiejeve umjetničke evolucije.

"Čak i prije nego što smo se upoznali, David i ja smo osjećali potrebu da radimo zajedno. Identificirao sam se sa njegovim pjesmama, a on se, kroz moje nastupe, također identificirao sa mojim stvaralaštvom. Prenosio sam emocije svojim tijelom, a on je to upotpunio svojim glasom. Publika je bila oduševljena", rekao je Kemp, koji je preminuo 2018. godine.

"The Width of a Circle" će biti objavljen 28. maja, a moguće je izvršiti prednarudžbu.

Tagovi: David Bowie, Velvet Underground, i The Looking Glass Murders, Lindsay Kemp
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE