GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar pokreće Sounds of Places - ekskluzivni glazbeni program za goste svojih lifestyle hotela

Valamar pokreće Sounds of Places - ekskluzivni glazbeni program za goste svojih lifestyle hotela
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 12:59
Autor: SEEbiz
POREČ - Nakon što je Valamar Riviera prošle godine uspješno lansirala lifestyle brand [PLACES] by Valamar i pod tim brendom otvorila hotel u Starom Gradu na Hvaru, ove sezone pod istim se brendom otvara i hotel u Makarskoj.

Koncept namijenjen mlađoj populaciji, prvenstveno milenijalcima, mladim profesionalcima i onima koji se prepoznaju u specifičnim lifestyle vrijednostima, koja traži slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju, ove godine donosi i veliku novost – ekskluzivni glazbeni program Sounds of Places koji se za goste Places by Valamar hotela realizira u suradnji s diskografskom kućom Spinnin’ Records. Ideja je u dvije južnodalmatinske destinacije dovesti sam vrh domaće i svjetske elektronske scene. Doduše, nije to prvi put da Valamar pomiče granice i slijedi svjetske turističke trendove.

“Naš novi brend [PLACES] by Valamar nudi novo i sveobuhvatno iskustvo destinacije uz ambijent prilagođen u najvećoj mjeri mlađoj publici. Glazba u tome ima iznimno važnu ulogu zbog čega smo se i odlučili na suradnju sa Spinnin’ Records. Ova nizozemska izdavačka kuća je jedan od najpoznatijih izdavačkih brendova elektronske glazbe u svijetu i neka od najpopularnijih imena s te scene su kod njih počela svoje karijere, a danas se njihovi obožavatelji broje u milijunima”, ispričao je Ivica Vrkić, Direktor sektora marketinga iz Valamara.

Lista izvođača proteže se kroz nekoliko programskih kategorija, a uključuje domaća i svjetska imena. Goste će posebno obradovati program Spinnin’ Sessions tijekom kojeg će moći uživati u plesnim ritmovima svjetskih imena kao što su Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, Chico Rose i Kim Kaey.

Ljubitelje house ritmova oduševit će, pak, glazbeni program [SALTY] stage unutar kojeg će ih zabavljati Matroda, Adam De Great, Chris Willsman, Mike Vale, Joe2Shine, Vanillaz, Qubiko i Dallerium, a hrvatska DJ scena predstavlja se unutar programa [SEA] la vie kada će rame uz rame svjetskim DJima stati Dadoo, Ivan Mastermix, Tom Bug, Vedran Car i Yakka. Ulaz na hotelske glazbene programe ekskluzivan je za goste hotela HVAR [PLACESHOTEL] i Dalmacija [PLACESHOTEL].

Lifestyle hoteli posljednjih su godina trend u svjetskom hotelijerstvu jer su usmjereni prema stvaranju jedinstvenog iskustva boravka i pomicanju granice tradicionalnog poimanja hotelijerstva. U fokus stavljaju jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretiraju ono što je najvrjednije u destinaciji i na taj način privlače moderne putnike, prvenstveno „milenijalce“, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost.
Program Sounds of [Places] počinje 2. lipnja i traje do 27. kolovoza, a više detalja i točan raspored dostupni su na web stranici.

Tagovi: Valamar Riviera, Sounds of Places, Pink Panda, Ofenbach, Cat Dealers, Tungevaag, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Vedrana Rudan objavila da boluje od raka, prestaje pisati blog
LOŠE VIJESTI
Vedrana Rudan objavila da boluje od raka, prestaje pisati blog
RIJEKA - Hrvatska književnica Vedrana Rudan objavila je da boluje od raka.
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE