GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji

Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2022 / 10:54
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Vodeća globalna kompanija za pružanje profesionalnih usluga u sektoru nekretnina i upravljanje investicijama Colliers objavila je danas da je sklopila partnerski ugovor, u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), sa vodećom kompanijom u Srbiji za usluge u sektoru nekretnina West Properties.

Ovim partnerstvom Colliers, koji već posluje u susednim zemljama, proširiće poslovanje u Jugoistočnoj Evropi.

West Properties će rebrendirati svoje poslovanje i početi da nastupa na tržištu kao Colliers od dana ove objave i biće jedina kompanija koja ima legalno pravo da koristi ime Colliers firme na tržištu Srbije, navedeno je u saopštenju.

Kompanija West Properties, sa sedištem u Beogradu, ima 20 godina iskustva u poslovanju sa domaćim i međunarodnim klijentima na srpskom tržištu nekretnina.

Kompaniju su osnovali i vode generalni direktor (CEO) Vladimir Vukićević i izvršni direktor Vladimir Popović.

West Properties nudi svojim klijentima kompletan spektar usluga u sektoru nekretnina, uključujući brokerske usluge za investitore i zakupce, savetodavne usluge za tržišta kapitala, usluge projektnog finansiranja, upravljanja imovinom, procenom vrednosti i upravljanja projektima.

„Ovo partnerstvo donosi još jedno ključno evropsko tržište u Colliers-ov EMEA region. Svedoci smo velike potražnje i zakupaca i investitora u Srbiji zbog pozitivnog rasta BDP-a i dostupnosti povoljnih fondova. Ovu veliku potražnju najbolje ilustruje podatak da je broj prometovanih nekretnina u glavnom gradu Srbije, Beogradu, prošle godine porastao 25 odsto, dok je vrednost imovine na tržištu iznosila 6,1 milijardu evra, što je 50 odsto više nego u 2020“, kaže generalni direktor EMEA sektora u Colliers-u Davoud Amel-Azizpour.

Uvereni smo da će naše novo poslovanje u Srbiji obeležiti dugoročni rast i saradnja sa našim kolegama i klijentima u Jugoistočnoj Evropi i širom EMEA regiona, rekao je on.

Vukićević je rekao da je tim kompanije West Properties uzbuđen što postaje deo Colliers-a, vodećeg svetskog brenda u poslovanju na tržištu nekretnina.

„Kroz globalnu platformu kompanije, unapredićemo usluge koje nudimo domaćim i međunarodnim klijentima – investitorima, developerima i zakupcima. Radujemo se što ćemo integrisati i iskoristiti Colliers-ov domet, uspostavljenu infrastrukturu i liderstvo u industriji, kako bismo podstakli naš rast, udeo na tržištu i mogućnosti pružanja usluga klijentima“, kaže Vukićević.

Amel-Azizpour ističe da West Propertis ima veoma uglednu reputaciju, koja će sa platformom Colliers-a iza sebe, a pod vođstvom Vladimira Popovića i Vladimira Vukićevića, biti još uglednija i uspešnija.

„Radujemo se partnerstvu sa WP timom, i mogućnosti da pružimo podršku i njima i našim klijentima, kako bismo maksimalno iskoristili real estate potencijale“, dodaje Amel-Azizpour.

Tagovi: Colliers, West Properties, Vladimir Vukićević, Vladimir Popović
PROČITAJ I OVO
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
HOTELI
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
RIJEKA - Hotel Jadran preživio je ne jedan nego dva svjetska rata, preživio je dvaput poprilično dramatične promjene društvenog uređenja, da bi tik uoči svog 110. rođendana napravio jedan od svojih najvažnijih iskoraka – postao je dijelom Tribute Portfolia, jednog od ogranaka hotelskog lanca Marriott, prema temeljitim i stručnim analizama jednog od najluksuznijih na svijetu.
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
SNAŽAN RAST
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
BALE - Porezna uprava lani je zabilježila gotovo 29 tisuća kupoprodaja stanova, što je pad od 6,9 posto u odnosu na godinu prije.
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
POTICAJI
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
BJELOVAR - Javni poziv za potpore u turizmu vrijedan 80 tisuća eura, koji se odnosi se na područje Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, raspisan je u ponedjeljak i trajat će do 29. svibnja, a njime Grad Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam.
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE