GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marera Property Management učvršćuje tržišnu poziciju

Marera Property Management učvršćuje tržišnu poziciju
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2021 / 11:06
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kompanija Marera Property Management (MPM), jedina kompanija na domaćem tržištu sa sveobuhvatnom integrisanom platformom za razvoj i upravljanje nekretninama, preuzela je 100% vlasničkog udela u Marera Constructionu – kompaniji koja je do nedavno poslovala kao preduzeće „GP Nikolić“ iz Kraljeva.

Prethodno je u avgustu 2020. godine, kompanija MPM akvizirala 70% vlasničkog udela u tadašnjem preduzeću „GP Nikolić“, renomiranom ekspertu na polju strukturnog inženjeringa sa višedecenijskim iskustvom u realizaciji infrastrukturnih, industrijskih i objekata komercijalne namene.

„Integracija strukturnog inženjeringa u portfolio naših usluga pruža dodatnu vrednost investitorima, i u sinergiji sa već postojećim uslugama u segmentu razvoja i upravljanja građevinskim projektima doprinosi jačanju naše tržišne pozicije,“ izjavio je Danilo Pušonja, generalni direktor kompanije MPM.

Marera Construction bavi se projektovanjem i proizvodnjom prefabrikovanih betonskih konstrukcija. Pored osavremenjivanja pogona nekadašnjeg preduzeća „GP Nikolić“ u Kraljevu, Marera Construction će u septembru tekuće godine otvoriti drugi proizvodni pogon u Novom Sadu.

MPM je relativno mlada kompanija koja se bavi razvojem, upravljanjem i održavanjem kancelarijskih, industrijskih i maloprodajnih objekata. Za nepune tri godine, MPM je razvio portfolio od 560,000m² upravljanih i održavanih prostora za više od 300 klijenata. Najistaknutiji projekti u komercijalnom segmentu su rekonstrukcije znamenitosti glavnog grada poput Kalemegdan Biznis Centra, Palate Beograd i zgrade BIGZ-a.

Tagovi: Marera Property Management, Marera Construction, GP Nikolić
PROČITAJ I OVO
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
GRAĐEVINA
Obujam građevinskih radova u veljači skočio 15 posto
ZAGREB - Obujam građevinskih radova u veljači je prema kalendarski prilagođenim indeksima bio veći za 15 posto nego u istom mjesecu prošle godine, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni u ponedjeljak.
Modrić kupio luksuzni penthouse u centru Zagreba
LUKSUZ
Modrić kupio luksuzni penthouse u centru Zagreba
ZAGREB - Veznjak Reala i kapetan naše reprezentacije kupio je stan na vrhu novoizgrađene zgrade na kraju Tkalčićeve ulice, gdje su nekad bile potleušice.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE