GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren trgovački centar Supernova Križevci

Otvoren trgovački centar Supernova Križevci
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2023 / 17:48
Autor: SEEbiz
KRIŽEVCI – Supernova Grupa otvorila je u Križevcima svoj novi, ukupno 16. po redu trgovački centar u Hrvatskoj.

Novi trgovački centar Supernova Križevci proteže se na čak 7.044 četvornih metara trgovačkih prostora i u križevačku ulicu Kralja Tomislava 56/A premijerno u središte Prigorja dovodi trgovine poznatih modnih brendova, robe široke potrošnje i prehrambenih artikala. Riječ je o greenfield projektu koji u Križevce donosi suvremeno i kvalitetno shopping iskustvo. Trgovački centar uređen je kao retail park, poseban po tome što kupcima omogućava praktičnu i jednostavniju kupovinu te direktan ulazak u željenu trgovinu s parkirališta.

“Drago nam je što smo uspješno realizirali i ovu vrijednu investiciju te otvorili naš drugi trgovački centar u Koprivničko-križevačkoj županiji, a posebno me veseli i činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta. Križevci su tako šesnaesti po redu grad u kojem Supernova Grupa kreće s poslovanjem i donosi vrhunsko shopping iskustvo te bogatu ponudu trgovina. Vjerujem kako ćemo novim trgovačkim centrom privući brojne kupce koji sada na jednom mjestu mogu obaviti shopping i uživati u obiteljskom druženju”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Svečano otvorenje Supernova centra u Križevcima svojim dolaskom uveličali su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško.

„Iznimno mi je drago što danas svjedočimo još jednoj vrijednoj poduzetničkoj investiciji koja je osigurala nova radna mjesta za brojne obitelji s križevačkog područja. Ovo pokazuje kako je prostor naše županije prepoznat kao mjesto zdrave poduzetničke i investicijske klime na kojem gospodarski subjekti postižu respektabilne rezultate. Uvjeren sam kako će ovim projektom sektor trgovine dobiti dodatni zamah i upotpuniti svoju ulogu u cjelokupnom županijskom gospodarstvu. Čestitam investitorima te želim odlične poslovne rezultate i daljnji razvoj kompanije u budućnosti“, istaknuo je župan Darko Koren prilikom otvorenja novog trgovačkog centra.

„Drago nam je što je tako značajna tvrtka kao što je Supernova prepoznala Križevce za svoj novi trgovački centar za koji sam siguran da će se svidjeti svim našim sugrađanima. Svako radno mjesto u gradu je i više nego dobrodošlo s obzirom da se time smanjuje postotak nezaposlenosti, a pri čemu su upravo Križevci jedan od gradova s najmanjom stopom nezaposlenih osoba. Čestitam Supernova Grupi na provedbi ovog projekta i želim vam uspješan rad. Dobrodošli u Križevce“, izjavio je zamjenik gradonačelnika Križevaca Danijel Šaško.

Ukupna površina zemljišta novog trgovačkog centra obuhvaća 19.038 četvornih metara.
U novoj atraktivnoj destinaciji za shopping i obiteljsko druženje svoja vrata posjetiteljima otvorilo je osam trgovina - NKD, dm, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp, dok će uskoro svoju trgovinu otvoriti i poznati modni brend Takko. Za kupce i posjetitelje osigurano je i 190 parkirnih mjesta, a novi trgovački centar Supernova Križevci radit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Dolazak u Križevce u Supernova Grupi obilježili su i vrijednom donacijom u iznosu od 5.000 eura Dječjem domu "Sv. Marko Križevčanin", ustanovi koja brine o djeci starijoj od sedam godina bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U domu je trenutno smješteno više od 20 štićenika.

Na sam dan otvorenja svi posjetitelji Supernove mogli su uživati u bogatom zabavnom programu, animaciji za najmlađe, nagradnim igrama i posebnim promotivnim akcijama koje će trajati i cijelog vikenda.

Supernova Grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Križevci, grupacija u zemlji upravlja centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

Tagovi: Supernova Križevci, Supernova, Markus Pinggera, Darko Koren
PROČITAJ I OVO
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
TRENDOVI
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stambenih nekretnina u Sjedinjenim Državama bila je 4,3 posto niža u ožujku nego u veljači, dosegnuvši godišnju prilagođenu razinu od 4,19 milijuna jedinica, izvijestilo je danas Nacionalno udruženje trgovaca nekretninama.
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE