GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Predrag Tutić novi partner za Hrvatsku u CBS Internationalu

Predrag Tutić novi partner za Hrvatsku u CBS Internationalu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 13:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vodeća konzultantska tvrtka za nekretnine u regiji - CBS International, dio Cushman & Wakefield grupe, najavio je promociju Predraga Tutića, Country Managera za Hrvatsku u Partnera.

"Ostvarenje titule Partnera predstavlja izvanredno postignuće u svim okolnostima, posebno u svjetlu prethodne dvije burne godine. Drago nam je vidjeti da kojim god se područjem bavio, Predragov nevjerojatan trud je nagrađen ogromnim uspjehom, ističući se neprestano kao lider i veliki uzor svim zaposlenicima. “Unatoč najizazovnijim vremenima, Predrag i njegov tim nisu usporili ritam i nastavljaju pružati neusporedivu vrijednost i rezultate klijentima,” rekao je Dragan Radulović, CEO CBS Grupe.

Predrag Tutić pridružio se CW CBS-u Hrvatska na samom početku, te je pomogao regrutirati i proširiti naš tim stručnjaka, surađujući na široj razini sa svim Cushman & Wakefield CEE & SEE uredima. S osobnim fokusom na tržišta kapitala, zastupanje zakupodavaca i zakupnika, dodatno je pomogao u proširenju našeg ureda kako bi pokrio usluge procjena nekretnina i savjetovanja za razvoj projekata, zastupanje, upravljanje projektima te uredske maloprodajne i logističke segmente tržišta. Predrag Tutić diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu prometnih znanosti te je certificirani član RICS-a te ima 15 godina iskustva u poslovanju s poslovnim nekretninama.

“Dok uživam u brzoj i inspirativnoj dinamici poslovanja nekretninama koja nas sve nedvojbeno potiče na svakodnevno postizanje novih ciljeva, osjećam se posebno motivirano međunarodnom komunikacijom i lokalnim znanjem i iskustvom svih CW CBS ureda, koji nas naposljetku čine boljim profesionalcima, željnim postizanja još većih ciljeva za svakog klijenta. Iznimno sam počašćen promocijom i potrudit ću se dalje ulagati sve svoje napore u promicanje hrvatskog tržišta nekretnina i privlačenja investicija”, komentirao je Predrag Tutić.

Poznavajući tržište u potpunosti, naši lokalni timovi u regiji, potaknuti fizičkom prisutnošću naših ureda u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, neprocjenjiv su alat za klijente, investitore, kao i zakupce i kupce, čije poslovanje i informativno donošenje odluka ima veliku korist od našeg prekograničnog strateškog pozicioniranja unutar regije i iznad svega individualiziranog pristupa usmjerenog na klijenta.

Tagovi: Predrag Tutić, CBS International, Cushman&Wakefield
PROČITAJ I OVO
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
PROTIVLJENJE
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska poljoprivredna komora traže da se hitno izvan snage stavi Zakon o poljoprivrednom zemljištu, a HPK je u međuvremenu pokrenuo i ocjenu ustavnosti zakona i zatražio sastanak s premijerom Plenkovićem.
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
PAD
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja novih kuća i stanova u Sjedinjenim Državama pala je 0,3 posto na mjesečnoj razini na 662.000 jedinica na godišnjoj razini, objavilo je Ministarstvo trgovine.
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
STANOVI
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
ZAGREB - U Hrvatskoj je trenutačno u ponudi oko 8 tisuća stanova za najam, od toga ih je više od tri tisuće u Zagrebu. Potražnja je velika, ponuda sve lošija, a cijene najma, već smo spomenuli - neprekidno rastu.
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
AKVIZICIJE
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
ZAGREB - Tvrtka Medi-lab u vlasništvu Marka Džepine kupila je nekretninu Jadran tvornice čarapa u Resniku površine nešto manje od 1,5 hektara na javnoj dražbi održanoj 5. ožujka, a potom je Općinski građanski sud u Zagrebu zaključio da se ta nekretnina kupcu preda u posjed.
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
PRODAJA
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
BEOGRAD - Hotel Jugoslavija prodan je u petak na dražbi po početnoj cijeni od 3.176.997.271 dinar, što je nešto više od 27 milijuna eura. Kupac je MV Investment u vlasništvu Millennium tima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE