GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Predrag Tutić novi partner za Hrvatsku u CBS Internationalu

Predrag Tutić novi partner za Hrvatsku u CBS Internationalu
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2022 / 13:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vodeća konzultantska tvrtka za nekretnine u regiji - CBS International, dio Cushman & Wakefield grupe, najavio je promociju Predraga Tutića, Country Managera za Hrvatsku u Partnera.

"Ostvarenje titule Partnera predstavlja izvanredno postignuće u svim okolnostima, posebno u svjetlu prethodne dvije burne godine. Drago nam je vidjeti da kojim god se područjem bavio, Predragov nevjerojatan trud je nagrađen ogromnim uspjehom, ističući se neprestano kao lider i veliki uzor svim zaposlenicima. “Unatoč najizazovnijim vremenima, Predrag i njegov tim nisu usporili ritam i nastavljaju pružati neusporedivu vrijednost i rezultate klijentima,” rekao je Dragan Radulović, CEO CBS Grupe.

Predrag Tutić pridružio se CW CBS-u Hrvatska na samom početku, te je pomogao regrutirati i proširiti naš tim stručnjaka, surađujući na široj razini sa svim Cushman & Wakefield CEE & SEE uredima. S osobnim fokusom na tržišta kapitala, zastupanje zakupodavaca i zakupnika, dodatno je pomogao u proširenju našeg ureda kako bi pokrio usluge procjena nekretnina i savjetovanja za razvoj projekata, zastupanje, upravljanje projektima te uredske maloprodajne i logističke segmente tržišta. Predrag Tutić diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu prometnih znanosti te je certificirani član RICS-a te ima 15 godina iskustva u poslovanju s poslovnim nekretninama.

“Dok uživam u brzoj i inspirativnoj dinamici poslovanja nekretninama koja nas sve nedvojbeno potiče na svakodnevno postizanje novih ciljeva, osjećam se posebno motivirano međunarodnom komunikacijom i lokalnim znanjem i iskustvom svih CW CBS ureda, koji nas naposljetku čine boljim profesionalcima, željnim postizanja još većih ciljeva za svakog klijenta. Iznimno sam počašćen promocijom i potrudit ću se dalje ulagati sve svoje napore u promicanje hrvatskog tržišta nekretnina i privlačenja investicija”, komentirao je Predrag Tutić.

Poznavajući tržište u potpunosti, naši lokalni timovi u regiji, potaknuti fizičkom prisutnošću naših ureda u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, neprocjenjiv su alat za klijente, investitore, kao i zakupce i kupce, čije poslovanje i informativno donošenje odluka ima veliku korist od našeg prekograničnog strateškog pozicioniranja unutar regije i iznad svega individualiziranog pristupa usmjerenog na klijenta.

Tagovi: Predrag Tutić, CBS International, Cushman&Wakefield
PROČITAJ I OVO
Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji
PARTNERI
Colliers sklopio partnerstvo sa West Properties u Srbiji
BEOGRAD – Vodeća globalna kompanija za pružanje profesionalnih usluga u sektoru nekretnina i upravljanje investicijama Colliers objavila je danas da je sklopila partnerski ugovor, u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, sa vodećom kompanijom u Srbiji za usluge u sektoru nekretnina West Properties.
Općini Bedekovčina odobren program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec
ZELENO SVJETLO
Općini Bedekovčina odobren program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec
BEDEKOVČINA - Općini Bedekovčina Ministarstvo kulture odobrilo je program zaštite i očuvanja Dvorca Poznanovec te će program sufinancirati u iznosu od 50.000,00 HRK.
Promet nekretninama raste, stanovi sve skuplji: Svaki drugi stan kupuje se za gotovinu
STANOVI I INFLACIJA
Promet nekretninama raste, stanovi sve skuplji: Svaki drugi stan kupuje se za gotovinu
RIJEKA – Inflacija sve više poprima oblik galopirajuće, sa zasad službeno izmjerenih 10,8 posto na godišnjoj razini, te najviše pogađa građane s najnižim primanjima jer je udio nužnih dobara u njihovoj košarici veći nego kod građana čija su primanja viša, a upravo su te osnovne namirnice najviše poskupjele.
Immofinanz će narednih tri do pet godina investirati u više od 20 maloprodajnih parkova diljem Hrvatske
INVESTICIJE
Immofinanz će narednih tri do pet godina investirati u više od 20 maloprodajnih parkova diljem Hrvatske
ZAGREB – Immofinanz, jedna od vodećih tvrtki za komercijalne nekretnine u ovom dijelu Europe, upravo u Hrvatskoj otvorila je svoj 101. maloprodajni park STOP SHOP.
Izdavanje nekretnina: Kakve nekretnine je najisplativije izdavati?
PREPORUKE
Izdavanje nekretnina: Kakve nekretnine je najisplativije izdavati?
ANALIZA - Izdavanje nekretnina potpada pod kategoriju najmudrijih životnih investicija - na ovaj način vi izrađujete neku vrstu sigurnosne finansijske mreže putem pasivnog priliva novca kao dodatnog izvora zarade. Međutim, neretko se javlja nedoumica oko pitanja koje su nekretnine najisplatljivije za izadavanje?
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE