GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Web preuzima oglasnik za nekretnine Crozilla.com

Real Web preuzima oglasnik za nekretnine Crozilla.com
PORTALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2022 / 17:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Real Web preuzeo je od tvrtke Digitalni klik portal za nekretnine Crozilla.com sa željom da ojača svoju prisutnost na hrvatskom tržištu, priopćeno je u utorak iz Digitalnog klika bez navođenja vrijednosti tog posla.

Real Web upravlja vodećim portalima za nekretnine Immobiliare.it (Italija), Spitogatos (Grčka) i Nepremicnine.net (Slovenija), a sada je objavio akviziciju Crozilla.com. Tim preuzimanjem Real Web dodatno jača lokalnu prisutnost grupe u Hrvatskoj, budući je s portalom Indomio već prisutna na domaćem tržištu, navodi se u priopćenju.

Oglasnik Crozilla.com, koji je 2006. godine pokrenuo Ante Tabak, s godinama je postao referentni portal za nekretnine u Hrvatskoj. „Kao i mnogi drugi koji su tih godina pokrenuli web stranicu, i ja sam krenuo u razvoj Crozilla.com iz 'garaže', sa željom da kao i na zapadu imamo pretraživač ponude nekretnina na internetu. Bili smo aktivni sudionici u digitalnoj transformaciji oglašavanja nekretnina te prvi izgradili kanal za promociju nekretnina u inozemstvu“, izjavio je Tabak.

Njegova tvrtka Digitalni klik, uz oglasnik Crozilla.com, ima i odjel za razvoj softverskih rješenja pod brandom House of Code, koji je zadužen za razvoj partnerskog portala za nekretnine Immowelt, inače dio AVIV grupe. Nakon prodaje Crozille, Digitalni klik planira dodatno proširiti svoj IT odjel ponudom razvoja inovativnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu, pa će njegovi zaposlenici nastaviti razvijati softver za brendove i proizvode AVIV grupe, kaže se u priopćenju.

Dodaje se da akvizicijom zaštitnog znaka Crozilla.com i domena crozilla.com i crozilla-nekretnine.com jača liderska pozicija grupe Indomio, već prisutne u zemlji s Indomio.hr, koja je pokrenuta 2018. godine i broji više od 600 oglašivača - agencija za nekretnine i privatnih oglašivača, koji objavljuju više od 150.000 oglasa.

Razvoj nove tvrtke koja je nastala savezom Crozilla.com i Indomio.hr povjeren je Mladenu Matijeviću.

„Budućnost aplikacija i digitalnih portala odavno je usmjerena na vertikalizaciju i ključ uspjeha će biti upravo u specijaliziranju za jedan sektor koji će postati njegova referentna točka. Biti dio međunarodne grupe koja je oduvijek djelovala u svijetu nekretnina omogućit će nam da korisnicima koji traže dom i agencijama za nekretnine ponudimo inovativne i jedinstvene usluge. Pokretanje nove internetske stranice Crozilla.com dokaz je te predanosti. I već radimo na novoj aplikaciji za pametne telefone i tablete“, izjavio je Mladen Matijević, kojem je povjeren razvoj nove tvrtke nastao savezom Crozilla.com i Indomio.hr.

Akvizicija oglasnika Crozilla.com završena je nakon pokretanja nove web stranice, a uskoro će uslijediti i nova aplikacija za pametne telefone i tablete, zaključuje se u priopćenju.

Tagovi: Real Web, Crozilla.com, Immobiliare.it, Ante Tabak, tržište nekretnina
PROČITAJ I OVO
BiH: Rast broja izgrađenih stanova, ali i prodaje
STANOGRADNJA
BiH: Rast broja izgrađenih stanova, ali i prodaje
SARAJEVO - Stanogradnja na jenjava u Bosni i Hercegovini uprkos visokoj inflaciji i skoku cijena građevinskog materijala.
Izraelski investitor zaključio kupovinu Delta City Malla Podgorica
FINALIZACIJA
Izraelski investitor zaključio kupovinu Delta City Malla Podgorica
PODGORICA - Izraelska tvrtka BIG Shopping Centers završila je akviziciju Delta City Mall Podgorica u Crnoj Gori za 95 miliona eura.
U planu rekonstrukcija Ušće šoping centra
PLANOVI
U planu rekonstrukcija Ušće šoping centra
BEOGRAD - Kompanija MPC Properties priprema projekat rekonstrukcije šoping centra Ušće, koji će, kako se navodi, funkcionalno obogatiti ponudu i osvežiti vizuelni karakter objekta, piše portal Beobuild.
Cijene stanova mogle bi odletjeti u nebo zbog nove direktive EU
REGULATIVA
Cijene stanova mogle bi odletjeti u nebo zbog nove direktive EU
ZAGREB - Zbog uvođenja obveze ugradnje solara za proizvodnju struje u sve nove stambene zgrade, ionako visoka cijena novogradnje u Hrvatskoj dodatno će porasti, potvrđeno nam je iz više izvora u graditeljskoj branši.
Otvoren preuređeni Centar Kaptol
NOVO RUHO
Otvoren preuređeni Centar Kaptol
ZAGREB - Nakon nešto više od dvije godine radova na rekonstrukciji i preuređenja u investiciji vrijednoj oko 15 milijuna eura, sinoć je predstavljeno novo, osvježeno izdanje Centra Kaptol, prvog premium lifestyle i shopping centra u Hrvatskoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE