GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Real Web preuzima oglasnik za nekretnine Crozilla.com

Real Web preuzima oglasnik za nekretnine Crozilla.com
PORTALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2022 / 17:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Real Web preuzeo je od tvrtke Digitalni klik portal za nekretnine Crozilla.com sa željom da ojača svoju prisutnost na hrvatskom tržištu, priopćeno je u utorak iz Digitalnog klika bez navođenja vrijednosti tog posla.

Real Web upravlja vodećim portalima za nekretnine Immobiliare.it (Italija), Spitogatos (Grčka) i Nepremicnine.net (Slovenija), a sada je objavio akviziciju Crozilla.com. Tim preuzimanjem Real Web dodatno jača lokalnu prisutnost grupe u Hrvatskoj, budući je s portalom Indomio već prisutna na domaćem tržištu, navodi se u priopćenju.

Oglasnik Crozilla.com, koji je 2006. godine pokrenuo Ante Tabak, s godinama je postao referentni portal za nekretnine u Hrvatskoj. „Kao i mnogi drugi koji su tih godina pokrenuli web stranicu, i ja sam krenuo u razvoj Crozilla.com iz 'garaže', sa željom da kao i na zapadu imamo pretraživač ponude nekretnina na internetu. Bili smo aktivni sudionici u digitalnoj transformaciji oglašavanja nekretnina te prvi izgradili kanal za promociju nekretnina u inozemstvu“, izjavio je Tabak.

Njegova tvrtka Digitalni klik, uz oglasnik Crozilla.com, ima i odjel za razvoj softverskih rješenja pod brandom House of Code, koji je zadužen za razvoj partnerskog portala za nekretnine Immowelt, inače dio AVIV grupe. Nakon prodaje Crozille, Digitalni klik planira dodatno proširiti svoj IT odjel ponudom razvoja inovativnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu, pa će njegovi zaposlenici nastaviti razvijati softver za brendove i proizvode AVIV grupe, kaže se u priopćenju.

Dodaje se da akvizicijom zaštitnog znaka Crozilla.com i domena crozilla.com i crozilla-nekretnine.com jača liderska pozicija grupe Indomio, već prisutne u zemlji s Indomio.hr, koja je pokrenuta 2018. godine i broji više od 600 oglašivača - agencija za nekretnine i privatnih oglašivača, koji objavljuju više od 150.000 oglasa.

Razvoj nove tvrtke koja je nastala savezom Crozilla.com i Indomio.hr povjeren je Mladenu Matijeviću.

„Budućnost aplikacija i digitalnih portala odavno je usmjerena na vertikalizaciju i ključ uspjeha će biti upravo u specijaliziranju za jedan sektor koji će postati njegova referentna točka. Biti dio međunarodne grupe koja je oduvijek djelovala u svijetu nekretnina omogućit će nam da korisnicima koji traže dom i agencijama za nekretnine ponudimo inovativne i jedinstvene usluge. Pokretanje nove internetske stranice Crozilla.com dokaz je te predanosti. I već radimo na novoj aplikaciji za pametne telefone i tablete“, izjavio je Mladen Matijević, kojem je povjeren razvoj nove tvrtke nastao savezom Crozilla.com i Indomio.hr.

Akvizicija oglasnika Crozilla.com završena je nakon pokretanja nove web stranice, a uskoro će uslijediti i nova aplikacija za pametne telefone i tablete, zaključuje se u priopćenju.

Tagovi: Real Web, Crozilla.com, Immobiliare.it, Ante Tabak, tržište nekretnina
PROČITAJ I OVO
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
PROTIVLJENJE
HPK i HUP protiv novog zakona o poljoprivrednom zemljištu
ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska poljoprivredna komora traže da se hitno izvan snage stavi Zakon o poljoprivrednom zemljištu, a HPK je u međuvremenu pokrenuo i ocjenu ustavnosti zakona i zatražio sastanak s premijerom Plenkovićem.
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
PAD
Neočekivano pala prodaja novih stanova i kuća u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja novih kuća i stanova u Sjedinjenim Državama pala je 0,3 posto na mjesečnoj razini na 662.000 jedinica na godišnjoj razini, objavilo je Ministarstvo trgovine.
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
STANOVI
U Zagrebu se cijena najma stana izjednačila s onom u Dubaiju
ZAGREB - U Hrvatskoj je trenutačno u ponudi oko 8 tisuća stanova za najam, od toga ih je više od tri tisuće u Zagrebu. Potražnja je velika, ponuda sve lošija, a cijene najma, već smo spomenuli - neprekidno rastu.
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
AKVIZICIJE
Medi-lab kupio nekretnine Jadran tvornice čarapa
ZAGREB - Tvrtka Medi-lab u vlasništvu Marka Džepine kupila je nekretninu Jadran tvornice čarapa u Resniku površine nešto manje od 1,5 hektara na javnoj dražbi održanoj 5. ožujka, a potom je Općinski građanski sud u Zagrebu zaključio da se ta nekretnina kupcu preda u posjed.
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
PRODAJA
Hotel Jugoslavija prodan za 27 milijuna eura
BEOGRAD - Hotel Jugoslavija prodan je u petak na dražbi po početnoj cijeni od 3.176.997.271 dinar, što je nešto više od 27 milijuna eura. Kupac je MV Investment u vlasništvu Millennium tima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE