GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sotheby stiže u Porto Montenegro

Sotheby stiže u Porto Montenegro
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2020 / 20:42
Autor: SEEbiz
TIVAT - Globalni lider na tržištu luksuznih nekretnina Sothebys International Realty u martu mesecu otvara svoje predstavništvo i kancelariju u nautičkom naselju Porto Montenegro.

Ova internacionalna zajednica sa marinom za superjahte, hotelom Regent i luksuznim rezidencijama, savršeno se uklapa u koncept Sothebys-a koji želi da tržištu Mediterana i Evrope ponudi svoje usluge, ali isto tako, da prestižnim klijentima predstavi sve benefite života na crnogorskoj obali.

Za Crnu Goru je ovo velika vest, jer je ona druga u regionu, pored Hrvatske, koju brend Sothebys želi da predstavi svetskoj javnosti kao dragulj Mediterana i jednu od najbrže rastućih svetskih turističkih destinacija. Sothebys, sinonim za najviše međunarodne standarde izvrsnosti u poslu s nekretninama, svoju atraktivnu kancelariju otvara u nedavno završenom BAIA rezidencijalnom krilu hotela Regent. Sotheby će ponude luksuznih nekretnina predstaviti klijentima, kupcima i investitorima, na svim svojim poslovnim platformama. Između ostalog, promovisaće i trenutne atraktivne ponude nekretnina u Porto Montenegru.

Crna Gora doživljava ozbiljan razvoj, delom zbog fokusa na direktne strane investicije i turizam, rekao je Philip White, predsednik i izvršni direktor Sotheby International Realty. Raznolikost ponude luksuznih nekretnina i visoko kvalitetnih sadržaja za bogatu klijentelu, na crnogorskoj obali nastavlja trend snažnog razvoja.

Predivna crnogorska obala u potpunosti se uklapa u našu viziju brenda, i zadovoljstvo je promovisati ovu destinaciju, razvijati i valorizovati njene potencijale, ali i otvoriti kancelariju u srcu najcenjenije internacionalne zajednice na Jadranu. Sotheby International Realty je sinonim za globalno i prvoklasno predstavljanje nekretnina svetskom tržištu i partnerstvo sa njima nam omogućava da prikažemo naše ponude međunarodnom auditorijumu, ističu Hunter Milborne i Niko Laković, partneri i predstavnici Sotheby Montenenegro, koji donose veliko iskustvo na tržištu luksuznih nekretnina.

Globalna mreža Sotheby posluje u 72 zemlje širom sveta, sa gotovo 1.000 kancelarija i 22.700 agenata u prodaji, koji opslužuju tržište luksuznih nekretnina, nudeći snažne marketinške programe i pomažući klijentima da pronađu svoje domove, nekretnine u koje bi investirali, ali i rezidencije za odmor.

Tagovi: Porto Montenegro, Sothebys
PROČITAJ I OVO
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE