GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Split i Dalmacija privlače investitore

Split i Dalmacija privlače investitore
PRILIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 08:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Unatoč koronakrizi, u proteklih godinu dana nije zaustavljen trend rasta cijena poslovnih nekretnina u Hrvatskoj. Potražnja, osobito za kvalitetnim industrijskim, uredskim i logističkim kapacitetima, i dalje nadilazi ponudu.

Sektor u kojem su se poslovne aktivnosti povećale je maloprodajni sektor povezan s prehrambenim lancima, logistikom te skladišnim prostorima. Ti su segmenti uslijed osnaživanja online trgovine postali najtraženiji tip proizvoda, kako za investitore, tako i za zakupce, a trend potražnje govori da neće tako skoro jenjavati. Ako uzmemo u obzir očekivani daljnji rast prehrambene, farmaceutske i povezanih industrija, te distribucije i logistike, ovaj segment komercijalnih nekretnina neupitno će ostati u fokusu čitavog tržišta.

Stručnjaci tvrde kako će se taj trend nastaviti i u godinama pred nama. Među najtraženijim lokacijama za ovu vrstu nekretnina svakako je i okolica Splita.

Upravo jednu takvu atraktivnu industrijsku nekretninu prodaje H-ABDUCO d.o.o. iz Zagreba.

Predmet prodaje je industrijski kompleks u Kaštel Sućurcu, ukupne površine zemljišta 32.485m2. Na zemljištu ukupne površine 32.485 m2 nalaze se objekti u funkciji proizvodnih hala, radiona, uredskih prostora i smještaja za radnike.

Prema prostornom planu, zemljište je industrijske namjene. Lokacija kompleksa je izuzetna. Smješten pored Cemex-ovog pogona sv. Juraj u Kaštel Sućurcu.

Blizina grada Splita, Solina, Trogira, autoceste te Zračne luke Split. Mikrolokacija je odlična, u neposrednoj blizini nalaze se trgovački centar Pevex, Emmezetta, Jadrankamen i druge važne tvrtke. Zemljište ima izuzetan razvojni potencijal i kao takvo predstavlja atraktivnu investicijsku priliku za ozbiljnog investitora.

OPIS

- Ukupna površina objekata: 5.087,00 m2
- Sastoji se od proizvodnih hala,  radiona i uredskih prostora
- Ukupna površina zemljišta: 32.485,00 m2

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

- Godina izgradnje: 1968.
- Godina zadnje adaptacije: 2010.
- Komunalna infrastruktura: voda, plin, struja, kanalizacija

Detalje o ovoj atraktivnoj nekretnini možete dobiti na www.b2nekretnine.hr, te na mail adresu info@b2realestate.hr.


Tagovi: Kaštel Sućurac, tržište nekretnina, nekretnine, H-ABDUCO d.o.o.
PROČITAJ I OVO
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
TRENDOVI
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stambenih nekretnina u Sjedinjenim Državama bila je 4,3 posto niža u ožujku nego u veljači, dosegnuvši godišnju prilagođenu razinu od 4,19 milijuna jedinica, izvijestilo je danas Nacionalno udruženje trgovaca nekretninama.
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE