GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Split i Dalmacija privlače investitore

Split i Dalmacija privlače investitore
PRILIKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 08:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Unatoč koronakrizi, u proteklih godinu dana nije zaustavljen trend rasta cijena poslovnih nekretnina u Hrvatskoj. Potražnja, osobito za kvalitetnim industrijskim, uredskim i logističkim kapacitetima, i dalje nadilazi ponudu.

Sektor u kojem su se poslovne aktivnosti povećale je maloprodajni sektor povezan s prehrambenim lancima, logistikom te skladišnim prostorima. Ti su segmenti uslijed osnaživanja online trgovine postali najtraženiji tip proizvoda, kako za investitore, tako i za zakupce, a trend potražnje govori da neće tako skoro jenjavati. Ako uzmemo u obzir očekivani daljnji rast prehrambene, farmaceutske i povezanih industrija, te distribucije i logistike, ovaj segment komercijalnih nekretnina neupitno će ostati u fokusu čitavog tržišta.

Stručnjaci tvrde kako će se taj trend nastaviti i u godinama pred nama. Među najtraženijim lokacijama za ovu vrstu nekretnina svakako je i okolica Splita.

Upravo jednu takvu atraktivnu industrijsku nekretninu prodaje H-ABDUCO d.o.o. iz Zagreba.

Predmet prodaje je industrijski kompleks u Kaštel Sućurcu, ukupne površine zemljišta 32.485m2. Na zemljištu ukupne površine 32.485 m2 nalaze se objekti u funkciji proizvodnih hala, radiona, uredskih prostora i smještaja za radnike.

Prema prostornom planu, zemljište je industrijske namjene. Lokacija kompleksa je izuzetna. Smješten pored Cemex-ovog pogona sv. Juraj u Kaštel Sućurcu.

Blizina grada Splita, Solina, Trogira, autoceste te Zračne luke Split. Mikrolokacija je odlična, u neposrednoj blizini nalaze se trgovački centar Pevex, Emmezetta, Jadrankamen i druge važne tvrtke. Zemljište ima izuzetan razvojni potencijal i kao takvo predstavlja atraktivnu investicijsku priliku za ozbiljnog investitora.

OPIS

- Ukupna površina objekata: 5.087,00 m2
- Sastoji se od proizvodnih hala,  radiona i uredskih prostora
- Ukupna površina zemljišta: 32.485,00 m2

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

- Godina izgradnje: 1968.
- Godina zadnje adaptacije: 2010.
- Komunalna infrastruktura: voda, plin, struja, kanalizacija

Detalje o ovoj atraktivnoj nekretnini možete dobiti na www.b2nekretnine.hr, te na mail adresu info@b2realestate.hr.


Tagovi: Kaštel Sućurac, tržište nekretnina, nekretnine, H-ABDUCO d.o.o.
PROČITAJ I OVO
OECD: Vlade bi trebale razmotriti uvođenje poreza na nasljedstvo i nekretnine
POREZI
OECD: Vlade bi trebale razmotriti uvođenje poreza na nasljedstvo i nekretnine
ŽENEVA - Vlade bi u potrazi za dodatnim prihodima koji će poboljšati stanje u proračunima opterećenima koronakrizom trebale razmotriti porez na nasljedstvo i nekretnine, poručila je u utorak Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD).
Srbija: Vrednost građevinskih radova veća za petinu
RAST
Srbija: Vrednost građevinskih radova veća za petinu
BEOGRAD – Vrednost građevinskih radova izvedenih u prvom ovogodišnjem kvartalu, porasla je u odnosu na isti period lane za 20 odsto u tekućim cenama, dok je u stalnim cenama taj rast iznosio 20,7 odsto, objavio je danas Republički zavod za statistiku.
Kuće za odmor u Hercegovini postale pravi hit
NOVI TREND
Kuće za odmor u Hercegovini postale pravi hit
MOSTAR - Nakon što su lani, tokom turističke sezone, kuće za odmor u Hercegovini, posebno u okolici Mostara, bile pravi hit za domaće turiste, posljednjih mjeseci se događa svojevrsna ekspanzija gradnje takvih objekata s neizostavnim bazenom, ali i velikim okućnicama.
Eksplodirala potražnja za nekretninama oko jezera Balaton i Tisza
TREND
Eksplodirala potražnja za nekretninama oko jezera Balaton i Tisza
BUDIMPEŠTA - Potražnja za stanovima za odmor na južnoj obali jezera Balaton i oko jezera Tisza najviše se povećala između siječnja i travnja, za 86% na prvom području i 76% na drugom, piše poslovni dnevni list Világgazdaság.
PEVEX kupio nekretninu u Virovitici
KUPNJA
PEVEX kupio nekretninu u Virovitici
VIROVITICA - Prvi hrvatski trgovački lanac PEVEX sklopio je ugovor o kupoprodaji i postao vlasnikom nekretnine u poduzetničkoj zoni III na južnom rubnom dijelu Grada Virovitice u kojoj ima svoj prodajni centar od 2016. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE