GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Đakovu otvoren prvi STOP SHOP, trinaesti retail park ovoga branda u Hrvatskoj

U Đakovu otvoren prvi STOP SHOP, trinaesti retail park ovoga branda u Hrvatskoj
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2023 / 13:16
Autor: SEEbiz
ĐAKOVO – Svečano je otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP u Đakovu. Prvi je to maloprodajni park ovoga brenda u gradu, četvrti u Osječko-baranjskoj županiji i ukupno trinaesti na području Republike Hrvatske.

Novim otvorenjem STOP SHOP je dodatno ojačao svoju prisutnost na hrvatskom tržištu te potvrdio uspješnost svog poslovnog modela na nacionalnoj razini. Svečanom otvorenju đakovačkog STOP SHOP-a prisustvovao je je zamjenik gradonačelnika Grada Đakova, Antun Galić, kao i Joško Piteša, country manager operations za Hrvatsku, STOP SHOP te predstavnici zakupaca, uvaženi gosti i posjetitelji novootvorenog parka. Povodom samog otvorenja, upriličen je cjelodnevni zabavni program, uz posebne pogodnosti zakupaca, kao i razne aktivnosti za djecu i odrasle, a samo svečano otvorenje nastupom je obogatio lokalni KUD Tena. Stanovnici Đakova, ali i cijele županije sada na raspolaganju imaju 8.380 četvornih metara prodajnog prostora koju obuhvaća 14 novootvorenih lokala, mahom prepoznatljivih domaćih i međunarodnih brendova.

„Otvorenjem retail parka STOP SHOP u našem gradu učinjen je značajan iskorak ka jačanju lokalnog gospodarstva. Zahvaljujem STOP SHOP-u što su odabrali upravo naš grad za ovu investiciju te nam omogućili jednostavniju i dostupniju kupovinu artikala široke namjene. Od velike vrijednosti za naš grad su svakako i nova radna mjesta koja STOP SHOP ovdje otvara. Vjerujem da će realizacija ovog projekta u našem gradu dodatno podići kvalitetu života u Đakovu te da će STOP SHOP postati mjesto gdje će naši građani i njihovi gosti provoditi svoje slobodno vrijeme“, povodom otvorenja je istaknuo Antun Galić, zamjenik gradonačelnika Grada Đakova.

STOP SHOP Đakovo nalazi se u Ulici Petra Preradovića 198, a uz jedinstvenu i već prepoznatljivu arhitekturu te prostrani parking s 284 parkirnih mjesta, kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: Vacom, TEDi, Pepco, Sinsay, Optika Anda, Eurospin, Admiral, New Yorker, dm-drogerie markt, Deichmann, NKD, ZOO City, TAKKO Fashion, kao i predah u ugostiteljskom objektu Zona 30 Lounge Bar.
STOP SHOP je međunarodni lanac maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu velikim trgovačkim centrima smještenima u većim urbanim središtima. Ovi maloprodajni parkovi nude privlačan asortiman proizvoda poznatih nacionalnih i internacionalnih brendova koji su dostupni po povoljnim cijenama i pružaju praktična rješenja na jednome mjestu, a posebno su fokusirani na manje gradove i potrebe njihovih građana.

Tagovi: STOP SHOP, Đakovo, Pepco, Sinsay, Optika Anda, Eurospin, Admiral, New Yorker
PROČITAJ I OVO
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE