GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: A1 Hrvatska
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje druge polovice srpnja.
Ericsson NT: Neto dobit u pola godine srezana 32,6%
OŠTAR PAD
Ericsson NT: Neto dobit u pola godine srezana 32,6%
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla (ENT) u prvih je šest mjeseci ove godine ostvario konsolidiranu neto dobit od 68,4 milijuna kuna što je 32,6 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju, pokazuje financijski izvještaj te tvrtke objavljen u petak.
Prihodi i operativna dobit A1 Hrvatska porasli u prvom polugodištu
RAST
Prihodi i operativna dobit A1 Hrvatska porasli u prvom polugodištu
ZAGREB - Telekom A1 Hrvatska u prvom je polugodištu ostvario 220,8 milijuna eura ukupnih prihoda ili 2,9 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je operativna dobit (EBITDA) porasla 4,4 posto, na 78,4 milijuna eura, pokazuje izvješće koje je objavila matična A1 Telekom Austria Grupa.
Telekomi mogu provjeravati platežnu moć svojih korisnika
PLATEŽNA MOĆ
Telekomi mogu provjeravati platežnu moć svojih korisnika
ZAGREB - Novi Zakon o elektroničkim komunikacijama danas stupa na snagu. Najveća novost koju ZEK donosi kada se radi o pravima korisnika telekomunikacijskih usluga jest da je njime propisana uspostava svojevrsnog registra dužnika, pandana bankarskog HROK-a, piše u utorak Večernji list.
Manje stečajeva i likvidacija, ali i novoosnovanih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Manje stečajeva i likvidacija, ali i novoosnovanih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje druge polovice svibnja.
HAKOM upozorio telekome: Povisili cijene, a korisnicima prešutjeli da imaju pravo na raskid ugovora
POSKUPLJENJA
HAKOM upozorio telekome: Povisili cijene, a korisnicima prešutjeli da imaju pravo na raskid ugovora
ZAGREB - Poskupljenja mobilnih usluga kod nekih korisnika izazvala su nedoumice oko prava koja imaju kada se radi o raskidu ugovora.
Telekomi podižu cijene usluga zbog skuplje struje i sirovina
POSKUPLJENJA
Telekomi podižu cijene usluga zbog skuplje struje i sirovina
ZAGREB - Hrvatski telekom, A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska, telekom operatori koji posluju u Hrvatskoj, odlučili su od 1. srpnja povećati cijene nekih svojih usluga, a uglavnom je riječ o mobilnim uslugama, piše u četvrtak Večernji list.
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice svibnja.
A1 Hrvatska u sklopu projekta GigaBEEtno smart rješenjima brine o pčelama
PROJEKTI
A1 Hrvatska u sklopu projekta GigaBEEtno smart rješenjima brine o pčelama
ZAGREB - U sklopu projekta GigaBEEtno, koji spaja tehnologiju sa zaštitom pčela i okoliša, tvrtka A1 Hrvatska u srijedu je u zagrebačkom Botaničkom vrtu postavila hotel za pčele u koji se mogu nastaniti i uz koji je 'smart' tehnološko rješenje za praćenje kakvoću zraka i drugih parametara za zdravi okoliš.
A1 Hrvatska: EBITDA u prvom kvartalu porastao 6,3%
POZITIVNO
A1 Hrvatska: EBITDA u prvom kvartalu porastao 6,3%
ZAGREB - Tvrtka A1 Hrvatska u prvom je tromjesečju unatoč nepovoljnim ekonomskim kretanjima ostvarila porast ukupnih prihoda za 1,5 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, na 107,5 milijuna eura, kao i porast operativne dobiti (EBITDA) za 6,3 posto, na 38 milijuna eura, doznaje se u srijedu iz tog telekoma.
Na mreži A1 problemi u korištenju usluge televizije i fiksnog interneta u Zagrebu
PROBLEMI
Na mreži A1 problemi u korištenju usluge televizije i fiksnog interneta u Zagrebu
ZAGREB - Teleoperater A1 Hrvatska je u ponedjeljak navečer izvijestio da intenzivno rade na otklanjanju poteškoća vezanih uz korištenje usluga televizije i fiksnog interneta na području Zagreba, a nakon povećanih prijava korisnika kojima se ispričavaju zbog poteškoća.
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
POZIVNI CENTAR
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
OSIJEK – Kako bi ojačala svoju poziciju na istoku Hrvatske te pokazala mladima da postoje kompanije u kojima se mogu razvijati, A1 Hrvatska otvorila je 70 novih radnih mjesta u osječkom pozivnom centru.
Daniel Šimić novi je glavni direktor za poslovne korisnike A1 Hrvatska
KARIJERE
Daniel Šimić novi je glavni direktor za poslovne korisnike A1 Hrvatska
ZAGREB – Nakon četiri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za poslovne korisnike, Ivan Gabrić odlučio je karijeru nastaviti izvan kompanije i krenuti u nove poslovne izazove.
Odgovorno i sigurno igranje vodilje su nove sezone A1 Adria Lige
GEJMING
Odgovorno i sigurno igranje vodilje su nove sezone A1 Adria Lige
ZAGREB – Započele su kvalifikacije za novu sezonu A1 Adria Lige na kojoj će se natjecatelji dokazivati u već poznatim igrama poput CS:GO, FIFA 21 i Brawl Stars, a od ove godine će imati priliku pokazati svoju snagu u čak četiri naslova, među kojima su League of Legends i Clash Royale, ali i dva koja će se otkriti naknadno.
A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade
POTEZI
A1 i Telemach Hrvatska: Komunikacijske usluge za Ukrajinu bez naknade
ZAGREB - Telekomi A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska zbog situacije u Ukrajini omogućavaju komunikacijske usluge bez naknade svojim korisnicima prema svim mrežama u Ukrajini, a A1 i roaming bez naknade korisnicima koji su trenutno u toj zemlji, izvijestili su u petak poslijepodne iz tih tvrtki.
Ericsson Nikola Tesla: Rekordni rezultati u 2021.
REKORDI
Ericsson Nikola Tesla: Rekordni rezultati u 2021.
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla Grupa u 2021. godini uspješno je poslovala te ostvarila izvrsne rezultate, rekordan prihod i rast na svim tržištima.
Televizijska prava na HNL: Evo tko je odnio konačnu pobjedu
REKORDAN IZNOS
Televizijska prava na HNL: Evo tko je odnio konačnu pobjedu
ZAGREB - Nakon raskida ugovora s tvrtkom Endorphin Magine, rukovodstvo HNS-a održalo je sastanke s tvrtkama zainteresiranima za kupnju TV i medijskih prava, nakon kojih su stigle tri službene ponude za kupnju TV prava - tvrtke A1 Hrvatska, Hrvatskog Telekoma te Sportkluba i AB Sport Consultinga. Istodobno, stigla je ponuda SuperSporta za medijska prava.
Televizijska prava za Prvu HNL: Novi igrač ušao u utakmicu
ŽESTOKA UTAKMICA
Televizijska prava za Prvu HNL: Novi igrač ušao u utakmicu
ZAGREB - Ionako napeta priča o prodaji televizijski prava za 1. HNL u četvrtak je postala još zanimljivija jer se u igru rekordnom ponudom umiješao A1.
Zbog hakerskog napada na A1 policija će prijaviti maloljetnog Slavonca
HAKERSKI NAPAD
Zbog hakerskog napada na A1 policija će prijaviti maloljetnog Slavonca
ZAGREB - Zbog nedavnog hakerskog napada na teleoperatera A1 policija će kazneno prijaviti maloljetnika sa slavonsko-brodskog područja kojemu je u ponedjeljak pretražen dom, računala, mobitel i korisnički računi, doznaje se u MUP-u.
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
OSOBNI PODACI
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) je nakon hakerskog napada na A1 Hrvatska, u četvrtak objavila obavijest za sve korisnike tog telekoma kojima preporučuje da, ako nisu dobili obavijest da su njihovi podaci u tom napadu kompromitirani, zatraže informaciju o stanju svojih osobnih podataka.
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
OSOBNI PODACI
AZOP savjetuje korisnike A1 Hrvatska da se informiraju kod A1 o svojima podacima
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP) je nakon hakerskog napada na A1 Hrvatska, u četvrtak objavila obavijest za sve korisnike tog telekoma kojima preporučuje da, ako nisu dobili obavijest da su njihovi podaci u tom napadu kompromitirani, zatraže informaciju o stanju svojih osobnih podataka.
Hakirani korisnički podaci A1 Hrvatska, bankovne kartice i računi nekompromitirani
HAKIRANJE
Hakirani korisnički podaci A1 Hrvatska, bankovne kartice i računi nekompromitirani
ZAGREB - Teleoperater A1 Hrvatska izvijestio je da je policiji u srijedu prijavio "sigurnosni incident", odnosno hakerski napad kojim je komprimitiran dio osobnih podataka dijela korisnika te mreže, no ne i informacije o bankovnim karticama i računima korisnika.
Istraživanje: 20 posto srednjoškolaca izloženo seksualnom nasilju na internetu
NASILJE
Istraživanje: 20 posto srednjoškolaca izloženo seksualnom nasilju na internetu
ZAGREB - Čak 20 posto srednjoškolaca u posljednjih je godinu dana svjedočilo ili pretrpjelo seksualno zlostavljanje na internetu, a gotovo polovica je svjedočila da njihovi vršnjaci dijele seksualne sadržaje na chatu, profilu ili forumu, pokazuju rezultati DeShame istraživanja.
HAKOM: U 2022. žešća tržišna utakmica, novi zakon i velike investicije telekoma
REGULATOR
HAKOM: U 2022. žešća tržišna utakmica, novi zakon i velike investicije telekoma
ZAGREB - Na tržištu elektroničkih komunikacija u 2022. se očekuje žešća tržišna utakmica i nastavak ulaganja operatora u infrastrukturu i usluge, dovršenje procesa prodaje Optime te donošenje novog zakona i pokretanje procesa javne dražbe za obnovu dozvola za postojeće frekvencije, kažu za Hinu čelni ljudi HAKOM-a.
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
PRIJE 3953 MIN
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
PRIJE 123431 MIN
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
POZIVNI CENTAR
A1 Hrvatska u Osijeku otvara 70 novih radnih mjesta
PRIJE 179499 MIN
<<  <  Strana 1 od 4 . Ukupno: 87.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE