GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: Agencija za zaštitu osobnih podataka
Agencija za zaštitu osobnih podataka pokrenula nadzor nad Ministarstvom zdravstva
NADZOR
Agencija za zaštitu osobnih podataka pokrenula nadzor nad Ministarstvom zdravstva
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka izvijestila je javnost da je pokrenula nadzor nad Ministarstvom zdravstva, nastojeći utvrditi je li bilo povrede osobnih podataka na platformi Cijepise.
Objava fotografija iz ugostiteljskih objekata i GDPR
MEDIJI I GDPR
Objava fotografija iz ugostiteljskih objekata i GDPR
KOLUMNA - Prije svega treba razgraničiti da neće uvijek biti isti zakonit temelj sukladno GDPR za objavu fotografije od strane medijske kuće i za objavu fotografije od strane nemedijskog portala ili ugostitelja.
GDPR u praksi: Evo zašto je izrečena novčana kazna zaštitarskoj tvrtki u Hrvatskoj
ZAŠTITA PODATAKA
GDPR u praksi: Evo zašto je izrečena novčana kazna zaštitarskoj tvrtki u Hrvatskoj
KOLUMNA - Zaposlenik zaštitarskog društva, koje obavlja poslove tehničke i fizičke zaštite, snimio je mobilnim uređajem snimku videonadzora s nadzornog ekrana te je podijelio s trećom osobom, nakon čega je snimka dospjela na društvene mreže i u medije.
Europski dan zaštite osobnih podataka
PODACI
Europski dan zaštite osobnih podataka
KOLUMNA - Prošli tjedan je povodom Europskog dana zaštite podataka 28. siječnja održana konferencija pod nazivom „Digitalna transformacija i zaštita podataka u doba globalne pandemije“.
DIP: Izborna šutnja krši se manje u odnosu na sve dosadašnje izbore
KRŠENJE
DIP: Izborna šutnja krši se manje u odnosu na sve dosadašnje izbore
ZAGREB - Izborna šutnja, koja je na snazi u subotu i nedjelju, u Hrvatskoj se u subotu kršila manje u odnosu na sve dosadašnje izbore, doznaje se u Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
PRIGOVOR
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
ZAGREB - Udruga za zaštitu osobnih podataka podnijela je u petak prigovor Europskoj komisiji protiv RH zbog kršenja temeljnih ljudskih prava u zaštiti privatnosti i osobnih podataka, te EU regulative prilikom imenovanja Zdravka Vukića na čelo Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP).
Nova afera Milijana Brkića
OSOBNI PODACI
Nova afera Milijana Brkića
ZAGREB - Agencija za zaštitu osobnih podataka istražuje djelovanje inicijative “Srce ponosno” koju je, prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, pokrenuo zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.
Agencija: Banke krše Zakon o zaštiti osobnih podataka
REGULATIVA
Agencija: Banke krše Zakon o zaštiti osobnih podataka
ZAGREB - Banke takvim i sličnim pitanjima te nejasnim razdvajanjem obveznih od dobrovoljnih podataka, kažu u Agenciji, krše Zakon o zaštiti osobnih podataka.
Dragovan: Skidanje imovinskih kartica nepotrebno, ishitreno i neodgovorno
SABOR
Dragovan: Skidanje imovinskih kartica nepotrebno, ishitreno i neodgovorno
ZAGREB - "Različita tumačenja dvaju neovisnih tijela - Agencije za zaštitu tajnosti podataka i Povjerenstva o sprječavanju sukoba interesa, prelomila su se preko leđa svih dužnosnika, no niti parlamentarna većina, niti Vlada s postupkom tih tijela nemaju apsolutno ništa", poručio je Dragovan.
HND: Sudski izvjestitelji traže punu javnost sudskih rasprava
ZAHTJEVI
HND: Sudski izvjestitelji traže punu javnost sudskih rasprava
ZAGREB - Zbor sudskih izvjestitelja neugodno je iznenađen rješenjem Agencije za zaštitu osobnih podataka kojim je zaključeno kako se objavljivanjem imena i prezimena okrivljenika u sudskim ročišnicima krše njihova prava na zaštitu osobnih podataka.
Karlovačka toplana: AZOP nam je dao za pravo
SPOROVI
Karlovačka toplana: AZOP nam je dao za pravo
KARLOVAC - Precizira se da je rješenje suprotno tvrdnjama Regionalne organizacije zaštite potrošača, na navodni nezakonit način rada GT-a i nezakonito pribavljanje osobnih podataka kupaca.
Sud BiH: Uklonili nadzorne kamere, suci se žalili da ih špijuniraju
KAMERE
Sud BiH: Uklonili nadzorne kamere, suci se žalili da ih špijuniraju
SARAJEVO - "Pokrenuo sam postupak kada sam se uvjerio da kamere služe za špijuniranje", izjavio je sudac Branko Perić potvrdivši kako je osobno zatražio uklanjanje kamera.
Preprodaja ulaznica za Ligu prvaka u Bandićevu uredu službena tajna
VEO TAJNE
Preprodaja ulaznica za Ligu prvaka u Bandićevu uredu službena tajna
ZAGREB - Ono što su utvrdili i proslijedili DORH-u proglasili su iznad javnog interesa.
Telekom krši zakon ako traži OIB
KRŠENJE ZAKONA
Telekom krši zakon ako traži OIB
ZAGREB - OIB im je nužan za identifikaciju korisnika, zaključuju u HT-u. Njihovim općim uvjetima poslovanja propisano je da im je korisnik obvezan pružiti podatke koje »HT smatra nužnima za zasnivanje pretplatničkog odnosa«.
<<  <  Strana 1 od 1 . Ukupno: 14.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE