GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Rezultat pretrage za pojam: GDPR
Grindru kazna od 9,6 milijuna eura u Norveškoj zbog narušavanja privatnosti
KAZNA
Grindru kazna od 9,6 milijuna eura u Norveškoj zbog narušavanja privatnosti
OSLO - Norveška agencija za zaštitu podataka priopćila je u utorak da planira kazniti aplikaciju za spojeve Grindr novčanom kaznom u iznosu od 100 milijuna norveških kruna (9,6 milijuna eura) zbog ilegalnog otkrivanja korisničkih podataka oglašivačkim tvrtkama.
HROK: Razmjena podataka o kreditnim zaduženjima i GDPR
OSOBNI PODACI
HROK: Razmjena podataka o kreditnim zaduženjima i GDPR
KOLUMNA - Često dobivamo pitanja o obradi osobnih podataka u HROK-u, odnosno vezano za razmjenjivanje osobnih podataka o kreditnim obvezama građana između banaka koje su članice DOR sustava.
Povijesna kazna: Irski regulator kaznio Twitter zbog izlaganja privatnih podataka
KAZNA
Povijesna kazna: Irski regulator kaznio Twitter zbog izlaganja privatnih podataka
DUBLIN - Irski regulator objavio je u utorak da je kaznio Twitter globom od 450.000 eura zbog pogreške koja je izložila privatne 'tvitove", što je prva takva kazna izrečena američkoj mreži prema novom sustavu Europske unije o zaštiti privatnih podataka.
ABA liga: Zbog korone odgođena utakmica Zadar- Cedevita Oimpija
KOŠARKA
ABA liga: Zbog korone odgođena utakmica Zadar- Cedevita Oimpija
LJUBLJANA - Utakmica 9. kola ABA lige između Zadra i Cedevita Olimpije koja se trebala igrati sutra službeno je odgođena zbog novog slučaja zaraze COVIDom-19 u hrvatskoj momčadi.
Šestorica igrača Istre 1961 pozitivna na COVID-19
KORONA
Šestorica igrača Istre 1961 pozitivna na COVID-19
PULA - Rezultati testiranja igrača i članova stožera Istre 1961 potvrdili su da su četiri igrača pozitivna na koronavirus tako da trenutno u pulskom prvoligašu ima ukupno šest zaraženih u momčadi, priopćili su u četvrtak navečer iz NK Istre 1961.
Osam pozitivnih igrača u Rijeci dva dana prije utakmice s Napolijem
PROBLEMI
Osam pozitivnih igrača u Rijeci dva dana prije utakmice s Napolijem
RIJEKA - Rijeka u četvrtak gostuje kod Napolija u utakmici 4. kola Europa lige, a čak osam igrača ima koronavirus, potvrdio je hrvatski klub danas na svojim stranicama.
Zbog predloženih izmjena zakona izdavači razmatraju ukidanje on-line komentara
KOMENTARI
Zbog predloženih izmjena zakona izdavači razmatraju ukidanje on-line komentara
ZAGREB - Udruga novinskih izdavača protivi se prijedlogu novog zakona o elektroničkim medijima (ZEM) kojim se propisuje odgovornost izdavača za komentare korisnika te traži odgodu primjene te odredbe do dvije godine, a u protivnom ističu da je ukidanje komentara vrlo izvjesno.
Jedan igrač Rijeke zaražen koronavirusom
VIRUS
Jedan igrač Rijeke zaražen koronavirusom
RIJEKA - Hrvatski predstavnik u Europskoj nogometnoj ligi Rijeka objavio je u utorak kako je nakon novog jruga testiranja jedan njezin igrač pozitivan na virus COVID-19.
British Airways kažnjen s 20 milijuna funti
KAZNA
British Airways kažnjen s 20 milijuna funti
LONDON - Kada se subjekti ne ponašaju s najvećom pažnjom s podacima svojih kupaca, mogu očekivati strogu kaznu kada dođe do povrede osobnih podataka.
I u Rijeci dva nogometaša pozitivna na koronavirus
LOŠE VIJESTI
I u Rijeci dva nogometaša pozitivna na koronavirus
RIJEKA - Nogometni klub Rijeka objavio je u nedjelju na svojim stranicama da su njena dvojica igrača pozitivna na koronavirus.
Dva nogometaša Lokomotive pozitivna na koronavirus, odgođena utakmica protiv Osijeka
VIRUS
Dva nogometaša Lokomotive pozitivna na koronavirus, odgođena utakmica protiv Osijeka
ZAGREB - Dva igrača NK Lokomotve pozitivni su na koronavirus, objavljeno je u nedjelju na stranicama zagrebačkog kluba.
Dalija Orešković objavila fakturu za posao koji je njezin ured odradio za Janaf
FAKTURA
Dalija Orešković objavila fakturu za posao koji je njezin ured odradio za Janaf
ZAGREB - Saborska zastupnica Dalija Orešković objavila je fakturu koja je izdana njezinom odvjetničkom uredu za poslove koje se obavili za Janaf.
Jedan igrač Dinama zaražen koronavirusom
ZARAZA
Jedan igrač Dinama zaražen koronavirusom
ZAGREB - Jedan igrač Dinama pozitivan je na covid-19, objavio je danas klub.
Još jedan nogometaš Rijeke zaražen je koronavirusom
ZARAZA
Još jedan nogometaš Rijeke zaražen je koronavirusom
RIJEKA - Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka u petak je objavila kako je još jedan njezin igrač zaražen koronavirusom.
Hakeri iz Anonymous Groupa napali web Nove24TV
HAKERSKI NAPAD
Hakeri iz Anonymous Groupa napali web Nove24TV
LJUBLJANA - Danas je hakerska skupina Anonymous javno na Twitteru objavila povjerljive podatke korisnika slovenskog informativnog portala Nova24TV.
Jedan igrač Hajduka zaražen koronavirusom
ZARAZA
Jedan igrač Hajduka zaražen koronavirusom
SPLIT - Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk objavio je u subotu kako je jedan njegov igrač zaražen koronavirusom.
Cibona: Zaraženo još devet igrača i jedan član stručnog stožera
KORONAVIRUS
Cibona: Zaraženo još devet igrača i jedan član stručnog stožera
ZAGREB - Hrvatski košarkaški prvak Cibona objavio je u srijedu kako je nakon dodatnih testiranja utvrđeno kako je još devet igrača i jedan član stručnog stožera zaraženo koronavirusom.
Dvojica košarkaša i trenera Cibone pozitivni na Covid-19
LOŠE VIJESTI
Dvojica košarkaša i trenera Cibone pozitivni na Covid-19
ZAGREB - Po dvojica košarkaša i trenera hrvatskog prvaka Cibone bili su pozitivni na Covid-19, priopćili su u utorak iz zagrebačkog kluba.
Koronavirus u Košarkaškom klubu Split
VIRUS
Koronavirus u Košarkaškom klubu Split
SPLIT - Iz predostrožnosti je stoga otkazana prijateljska utakmica u Šibeniku, koja je trebala biti odigrana u petak.
Europski sud podržao aktivista Schremsa u borbi protiv Facebooka
PRESUDA
Europski sud podržao aktivista Schremsa u borbi protiv Facebooka
BRUXELLES - Najviši europski sud u četvrtak je odbacio valjanost mehanizma kojim se koriste tisuće tvrtki kako bi slale privatne podatke Europljana u Sjedinjene Države, čime je podržao aktivista Maxa Schremsa u njegovoj borbi protiv Facebooka, prenose agencije.
Koliko je učinkovito instaliranje video nadzora u poslovnom prostoru?
VIDEO NADZOR
Koliko je učinkovito instaliranje video nadzora u poslovnom prostoru?
KOLUMNA - U današnje vrijeme video nadzor je postao jedan od najvažnijih alata ne samo za sigurnost imovine i zaposlenika, već i za poboljšanje učinkovitosti poslovanja.
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
PRIGOVOR
UZOP podnio prigovor protiv Hrvatske zbog kršenja ljudskih prava
ZAGREB - Udruga za zaštitu osobnih podataka podnijela je u petak prigovor Europskoj komisiji protiv RH zbog kršenja temeljnih ljudskih prava u zaštiti privatnosti i osobnih podataka, te EU regulative prilikom imenovanja Zdravka Vukića na čelo Agencije za zaštitu osobnih podataka (AZOP).
Austrija: Google optužen za praćenje korisnika
OPTUŽBE
Austrija: Google optužen za praćenje korisnika
BEČ - Noyb, neprofitna organizacija koja se specijalizirala za očuvanje privatnosti i prava korisnika je u ime austrijskog državljanina podigla pritužbu protiv Googlea.
Francuzi će morati nositi maske u javnom prijevozu, a nadzirat će ih kamere
MASKE
Francuzi će morati nositi maske u javnom prijevozu, a nadzirat će ih kamere
PARIZ - Kamere s umjetnom inteligencijom neće moći identificirati osobe, već će samo pratiti koliko ljudi nosi ili ne nosi maske na stanicama podzemne željeznice.
Hakeri iz Anonymous Groupa napali web Nove24TV
HAKERSKI NAPAD
Hakeri iz Anonymous Groupa napali web Nove24TV
PRIJE 216275 MIN
<<  <  Strana 1 od 3 . Ukupno: 64.  >  >>
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE