GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Abramovič o Superligi: Morali smo uvažiti stav navijača

Abramovič o Superligi: Morali smo uvažiti stav navijača
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.04.2021 / 12:58
Autor: SEEbiz
LONDON - Vlasnik Roman Abramovič i upravni odbor Chelseaja duboko žale zbog odluke kluba da se pridruži kontroverznoj Europskoj superligi iz koje je napustio samo 48 sati nakon osnivanja, kao i drugi engleski klubovi, izvještava BBC.

Rus razumije navijače koji su se u utorak okupili na prosvjedu kako bi izrazili svoje osjećaje.

“Ovo je odluka zbog koje duboko žalimo i ne bismo je trebali donijeti. Učinili smo to, međutim, jer nismo željeli zaostajati za ostalim glavnim engleskim i stranim suparnicima. No, svi smo brzo shvatili da smo pogriješili ", rekao je Abramovič.

“Otkako smo napustili ligu, uzeli smo si vremena da izravno razgovaramo s raznim navijačkim skupinama i saslušamo njihove stavove i nedoumice. Naša ambicija s Chelseajem uvijek je bila postati najbolji klub na svijetu, kako na terenu, tako i na drugim područjima. Želimo ga vratiti zajednici", rekao je klub.

Lijepe su to riječi Abramovičeva PR-a, iako je još jučer procurilo da je vlasnik Chelseaja povukao odluku o Superligi nakon telefonskog poziva Vladimira Putina.

Navijači svih ostalih engleskih klubova koji su se pridružili ligi također su prosvjedovali protiv odluke, a pristaše Tottenhama i Arsenala također su glasno tražili da njihovo vodstvo podnese ostavku

Tagovi: Roman Abramovič, Chelsea, Superliga
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE