GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ademi na putu povratka u Dinamo

Ademi na putu povratka u Dinamo
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2023 / 08:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kako smo jučer doznali, Dinamo u Maksimir želi vratiti Arijana Ademija. Legendarni kapetan Modrih otišao je u Kinu u potkraj ožujka, ali hrvatski prvak samo pet mjeseci kasnije razmišlja o povratku veznjaka u svlačionicu.

No, Dinamo nije jedini zainteresiran. Duž cijelog ljetnog prijelaznog roka, transferi maksimirskog kluba često su se povezivali s Trabzonsporom, bilo po pitanju odlazaka Dinamovih igrača u Tursku, bilo po pitanju istih meta. Tako je Nenad Bjelica Zagrepčanima "oteo" Mislava Oršića, a prema pisanju turskih medija, na šoping listi sada mu je i Ademi.

Bivši trener Dinama surađivao je s veznjakom u Maksimiru, stoga dobro poznaje njegove kvalitete. No, kako pišu Turci, posao je zapeo na sferi odštete. Točnije, dio medija piše kako Bjelica želi 32-godišnjeg igrača dovesti na posudbu.

U posljednje tri utakmice Beijing Guoana, Ademi je dvije odgledao s klupe, dok je u posljednjoj u igru ušao u prvoj minuti sudačke nadokande, a takva bi statistika mogla upućivati na moguć rastanak s kineskim klubom nakon pet mjeseci.

Tagovi: Ademi, Arijan Ademi, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE