GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Adidas potpisao četverogodišnji ugovor s Dinamom

Adidas potpisao četverogodišnji ugovor s Dinamom
SPORT I BIZNIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.07.2020 / 13:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova i jedan od najvećih proizvođača sportske odjeće i obuće, Adidas, i hrvatski nogometni prvak GNK Dinamo potpisali su novi četverogodišnji ugovor o suradnji.

- Kroz zadnje tri sezone smo s Dinamom doživjeli velika sportska uzbuđenja, sreću i uspjehe. Dinamo je u adidas dresovima ostvario dugo sanjane europske snove te nastavio nizati uspjehe u domaćem prvenstvu. Trudili smo se kontinuirano osvježavati izgled dresova i ostale opreme u skladu sa zagrebačkom i Dinamovom tradicijom te smo u tome, vjerujem, i uspjeli. Viđali smo Dinamove navijače kako ponosno kao nikada do sada nose slavni dres ukrašen s prepoznatljive tri pruge. Zbog svega toga velika nam je čast da ovim putem možemo i službeno objaviti da smo produžili suradnju na još četiri godine. Sport je važniji od samih uspjeha, sport ujedinjuje i mijenja živote ljudi na bolje. Te riječi smo utkali u naš brand prije puno godina kada smo postavili cilj da svakom sportašu osiguramo najbolju moguću opremu u pogledu kvalitete i dizajna. Nastavit ćemo kreirati vrhunske proizvode za Dinamo te se veselimo budućim zajedničkim uspjesima“, rekao je Ivan Milić, Adidasov sports marketing manager.

Da se novoj suradnji vesele i u zagrebačkom nogometnom klubu potvrdio je direktor marketinga i prodaje GNK Dinamo Tomislav Rukavina:

„Iznimno nam je drago što na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju s adidasom. Sinergiju dva brenda iznimne vrijednosti i kvalitete potvrđuju prodajni rezultati u proteklom razdoblju kroz sustave prodaje u fanshopovima, web shopovima te kroz mrežu veleprodajnih partnera. Dinamo kao najveći nogometni klub na ovim prostorima stupa u partnerski odnos samo s onim partnerima koji u svakom trenutku nude vrhunski proizvod po pitanju dizajna, tehnologije i kvalitete, a to adidas kao svjetski lider i proizvođač sportske opreme sigurno jest“, zaključio je Rukavina.

Novi Dinamovi dresovi nastali u suradnji s adidasom bit će predstavljeni u petak, 24. srpnja.

Tagovi: Adidas, Dinamo, Tomislav Rukavina, Ivan Milić
PROČITAJ I OVO
Jakirović u suzama: Mama bi bila ponosna
SLAVLJENIK
Jakirović u suzama: Mama bi bila ponosna
ZAGREB - Dinamo je na Maksimiru pobijedio Osijek 1:0 u 34. kolu i tako osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a. Strijelac je bio kapetan Arijan Ademi.
Dinamo je porazio Osijek i obranio naslov prvaka Hrvatske
HNL
Dinamo je porazio Osijek i obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 25. naslov prvaka dva kola prije kraja ovosezonskog prvenstva Hrvatske 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Osijeka u susretu 34. kola.
Hezonja bi mogao postati najplaćeniji košarkaš Eurolige
KOŠARKA
Hezonja bi mogao postati najplaćeniji košarkaš Eurolige
MADRID - Mario Hezonja nakon dvije sezone napušta Real Madrid, a danas je Španjolski narodni radio objavio nove informacije.
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
BRILJIRA
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Cityja svladali su u gostima Fulham 4-0 u prvom susretu 37. kola engleske Premier lige te su se s tom pobjedom vratili na vrh ljestvice.
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
DOGAĐAJI
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
ZAGREB - „Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv“, u organizaciji neprofitne udruge Centar Ignacije i drugih tvrtki partnera, okupila je istaknute govornike iz svijeta biznisa, sporta, novinarstva, znanosti i Crkve.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE