GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aguero i Dembele ponovno treniraju

Aguero i Dembele ponovno treniraju
BARCELONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.10.2021 / 19:39
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Novi tjedan donio je dobre vijesti za Barcelonina trenera Ronalda Koemana, koji je u ponedjeljak na treningu po prvi put u ovoj sezoni imao potencijalno vodeći napadački dvojac, Argentinca Sergija Aguera i Francuza Ousmanea Dembelea, nakon što su više mjeseci izbivali s travnjaka.

Dembele je prvi put trenirao s momčadi nakon što je u lipnju morao na operaciju desnog koljena koje je ozlijedio u dvoboju protiv Mađarske na Europskom nogometnom prvenstvu.

Aguero je na pripremama, početkom kolovoza, ozlijedio mišić lista potkoljenice te od tada nije bio u mogućnosti trenirati s momčadi, nakon što je ovog ljeta stigao iz Manchester Cityja kao najveće pojačanje u prijelaznom roku i još čeka na službeni debi u Barceloninom dresu.

Barcelona je u prvu sezonu bez Lionela Messija ušla vrlo loše, a najveću muku Katalonci muče s efikasnošću. Odigrali su sedam utakmica u španjolskom prvenstvu u kojima su postigli samo 11 pogodaka te osvojili 12 bodova. Vodeći Real Madrid je uz utakmicu više postigao dvostruko više pogodaka i osvojio 17 bodova, koliko ih ima i Atletico Madrid koji je Barcelonu pobijedio s 2-0 uoči reprezentativne stanke.

Još je lošije za Barcelonu započela nova sezona u Ligi prvaka. U dvije utakmice Koemanova momčad nije postigla niti jedan, a primila je šest pogodaka, po tri od Bayerna i Benfice, te se nalazi na dnu ljestvice u svojoj skupini.

U posljednjih šest utakmica katalonska momčad je ostvarila samo jednu pobjedu, a u četiri dvoboja nije uspjela zatresti mrežu.

Pred Barcelonom su tri vrlo važna domaća dvoboja: nedjeljna utakmica protiv Valencije u La Ligi, gostovanje Dinama iz Kijeva u Ligi prvaka 20. listopada te španjolski klasik protiv Real Madrida četiri dana poslije.

Hoće li za bilo koji od tih dvoboja Koeman na raspolaganju imati Aguera i Dembelea, još nije poznato. Prije nego što ih odluči uvrstiti u sastav, spomenuti igrači moraju dobiti zeleno svjetlo od Barcelonine liječničke službe.

Tagovi: Sergio Aguero, Ousmane Dembele, Barcelona, Ronald Koeman, Manchester City, Lionel Messi
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE