GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aguero: Igrači preplašeni zbog povratka na teren

Aguero: Igrači preplašeni zbog povratka na teren
STRAH OD VIRUSA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2020 / 10:34
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Napadač Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero izjavio je da se većina igrača engleske Premier lige plaši povratka na teren i nastavka prvenstva koji bi se mogao dogoditi 8. lipnja, ako to situacija s pandemijom bolesti COVID-19 u Engleskoj bude dopuštala.

"Večina igrača je preplašena, jer imaju djecu i obitelji. Nadam se da će cjepivo uskoro biti pronađeno pa da sve ovo završi", izjavio je Aguero iz svog doma u Manchesteru gostujući u programu argentinske TV postaje El Chiringuito.

"Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zarazati je moja djevojka. Kažu da ljudi mogu biti zaraženi, ali bez simptoma, i da mogu zaraziti druge. Zato sam kod kuće. Možda sam bolestan, a da to i ne znam", dodao je argentinski napadač.

Vodstvo Premier lige će u petak raspravljati o mogućem nastavku natjecanja koje je prekinuto 13. ožujka. Neki su klubovi, poput Arsenala, Brightona i West Hama, već otvorili svoje trening centre kako bi spremni dočekali 18. svibnja, kad bi se momčadi mogle vratiti treninzima. Pri tome će za sve vrijediti stroga pravila o socijalnom distanciranju, uz posebne standarde koje će svaki klub morati zadovoljiti. Igrači će na treninge morati dolaziti već opremljeni i neće smjeti koristiti svlačionice.

Do kraja prvenstva ostalo je devet kola, a Manchester City je još u konkurenciji za osvajanje FA kupa u kojem bi u četvrtfinalu trebao igrati protiv Norwicha.

Bude li Premier liga nastavljena, utakmice će najvjerojatnije biti igrane pred praznim tribinama, a možda i na neutralnom terenu.

Tagovi: Sergio Aguero, Manchester City, Premiership, koronavirus u Velikoj Britaniji
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE