GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aguero u četvrtak ide na operaciju koljena

Aguero u četvrtak ide na operaciju koljena
OPERACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2020 / 16:26
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Argentinski nogometni reprezentativac i napadač Manchester Cityja Sergio Aguero u četvrtak će u Barceloni biti podvrgnut operativnom zahvatu na lijevom koljenu koje je ozlijedio u nedavnom prvenstvenom dvoboju protiv Burnleyja.

Operaciju će izvršiti dr. Ramon Cugat koji je u proteklim godinama imao više operativnih zahvata na igračima Manchester Cityja.

"Kad operativni zahvat bude napravljen, moći ćemo procijeniti koliko će Sergio trebati vremena da nam se ponovno priključi", rekao je u srijedu na konferenciji za medije trener Manchester Cityja Pep Guardiola.

Osim preostalih osam utakmica u Premier ligi, pred igračima Manchester Cityja je i sudjelovanje na završnom turniru Lige prvaka u Lisabonu, koji je na rasporedu sredinom kolovoza.

Na pitanje hoće li se Aguero do tada oporaviti, Guardiola je odgovorio sa samo dvije riječi:

"Ne znam."

U svim ovosezonskim natjecanjima 32-godišnji argentinski napadač je postigao 23 pogotka za Manchester City i najbolji je strijelac momčadi.

Za poziciju centralnog napadača Guardiola ima samo jednu pravu alternativu, a to je Brazilac Gabriel Jesus. No, španjolski trener tvrdi da ne može računati na to da će samo jedan igrač popounjavati tu poziciju i igrati 90 minuta svaka tri dana.

"S ovakvim pripremama to nijedan igrač ne može. No, imamo i druge opcije, igrače koji nisu čisti napadači, ali mogu igrati na to poziciji, kao što su Raheem Sterling ili Ilkay Gundogan, a i Bernardo Silva može igrati tu poziciju", zaključio je Guardiola.

Tagovi: Sergio Aguero, Manchester City, Pep Guardiola
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE