GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

All Star: Karl Anthony Towns pobjednik u tricama, Obi Toppin u zakucavanju

All Star: Karl Anthony Towns pobjednik u tricama, Obi Toppin u zakucavanju
ALL STAR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2022 / 08:57
Autor: SEEbiz / H
CLEVELAND - Karl-Anthony Towns, centar Minnesota Timberwolvesa, pobijedio je u subotu u Celevelandu na All Star večeri u natjecanja u tricama, dok je u manje privlačnom i prepunom pogrešaka natjecanju u zakucavanju slavio Obi Toppin iz New York Knicksa.

U natjecanju trica osim Townsa sudjelovali su i CJ McCollum (New Orleans Pelicans), Zach LaVine (Chicago Bulls), Desmond Bane (Memphis Grizzlies), Fred VanVleet, (Toronto Raptors), Patty Mills (Brooklyn Nets), Luke Kennard (LA Clippers) i Trae Young (Atlanta Hawks).

U finalu su s Townsom bili Kennard i Young, a centar Timberwolvesa je slavio sa 29 bodova, dok su mu suparnici sakupili po 26 svaki. On je ujedno i prvi centar koji je pobijedio u natjecanju trica.

Toppin, koji je i prošle godine bio u finalu zakucavanja, pred sudačkim povjerenstvom kojeg su činili Dominique Wilkins, Isiah Thomas, Clyde Drexler, David Robinson i Dwyane Wade, pobijedio je u finalu Juana Toscana-Andersona iz Golden State Warriorsa i Jalena Greena iz Houstin Rocketsa.

Toppin je u prvom zakucavanju provukao loptu ispod noge nakon što je pustio da se najprije odbije od ploče, a onda u drugom je opet provukao loptu ispod desne noge, pustio je da dotakne ploču i tek je onda provukao kroz obruč.

Juan Toscano-Anderson iz Golden State Warriorsa nije realizirao svoje drugo zakucavanje ni iz četiri pokušaja, a Green nije uspio ni u desetak pokušaja.

U nedjelju slijedi vrhunac All Star vikenda, utakmica zvijezda u kojoj će na jednoj stranici biti "Team LeBron James", a na drugoj "Team Kevin Durant".

Tagovi: Karl Anthony Towns, Obi Toppin, Dominique Wilkins, Isiah Thomas, Clyde Drexler, David Robinson
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE