GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Allianz pokreće osmogodišnju suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom

Allianz pokreće osmogodišnju suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2021 / 13:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Allianz Hrvatska je na današnjoj konferenciji za medije obznanila početak osmogodišnje suradnje s Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO) i nastavak suradnje s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (HPO).

Nastavno na globalno partnerstvo s Međunarodnim paraolimpijskim odborom koje traje od 2006. godine, Allianz je od početka 2021. godine postao i globalni partner Međunarodnog olimpijskog odbora te je odlučan u svojoj namjeri da podrži sportaše, timove, volontere i navijače koji su dio Olimpijskih i Paraolimpijskih pokreta i na lokalnoj razini.

“Allianz se već dvije godine priprema za ovo iznimno uzbudljivo partnerstvo i mogućnost da na lokalnoj razini objedini Olimpijske i Paraolimpijske aktivnosti. Radujemo se što ćemo kao pokrovitelj sportskog ekosustava kroz inspirativne priče poticati građanstvo na kretanje i istovremeno pružiti usluge i brinuti se za sportaše, njihove obitelji i ambicije.”, izjavio je Daniel Matić, predsjednik Uprave Allianz Hrvatska.

„Allianz, kao globalno uspješna kompanija, je već pokazao svoju posvećenost sportu, kako na razini Hrvatske, tako i u svijetu. Iznimno nas raduje partnerstvo Allianz Hrvatske i HOO-a koje će biti jedna dodana vrijednost za hrvatski sport u cjelini. Ponosni smo na ovu suradnju i radujemo se budućim projektima na dobrobit sporta, ali i zajednice“, rekao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša.

Allianz Hrvatska i HPO svoje partnerstvu su započeli 2011. godine i kroz desetogodišnju suradnju i brojne projekte su adresirali aktualne društvene probleme, javnosti su približili izazove paraolimpijskih sportaša te su stvorili preduvjete za ravnopravnije i tolerantnije društvo.

“U proteklih deset godina bilježimo pozitivne pomake u sportu osoba s invaliditetom i statusu naših paraolimpijaca, no još nismo stigli do željene i potrebne uključenosti. Prepoznao je to i Allianz, kojem se zahvaljujem na ovoj intenzivnoj i uspješnoj desetogodišnjoj suradnji te se radujem godinama i projektima pred nama.” zaključio je Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Tagovi: Allianz, Hrvatski olimpijski odbor
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE