GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ancelotti: Modrić se vraća na teren u nedjelju

Ancelotti: Modrić se vraća na teren u nedjelju
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2022 / 11:08
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić zbog preopterećenja mišića desne noge nije u kadru za utakmicu Real Madrida u Leipzigu u Ligi prvaka, no na teren bi se trebao vratiti već u nedjelju protiv Girone, poručio je trener Carlo Ancelotti.

Modrić je u subotu postigao pogodak u pobjedi od 3-1 nad Sevillom, čime je Real Madrid ostao vodeća momčad španjolskog prvenstva. Bio je to njegov 450. nastup u dresu Reala i 300. pobjeda koju je proslavio s "kraljevskim klubom".

Nakon tog dvoboja Modrić je osjetio zatezanje u desnoj nozi pa je u posljednji trenutak izostavljen s popisa igrača koji će u utorak igrati na gostovanju kod njemačkog Lepziga u Ligi prvaka. Na tom popisu nema ni najboljeg strijelca i kapetana Karima Benzeme, kao ni veznjaka Federica Valverdea.

"Ne želimo riskirati u tako važnom trenutku. Bolje je izgubiti Karima ili Modrića za jednu utakmicu nego za čitav mjesec. Sva četvorica, uključujući Ceballosa, vratit će se u nedjelju", izjavio je Realov trener Carlo Ancelotti na konferenciji za medije uoči utakmice u Leipzigu.

Madriđani su sa 10 bodova na vrhu skupine F Lige prvaka. Real ima četiri boda više od RB Leipziga i pet više od Šahtara, tako da ga još jedan bod dijeli od matematičke potvrde plasmana u osminu finala.

Tagovi: Carlo Ancelotti, Real Madrid, Luka Modrić, Chelsea
PROČITAJ I OVO
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE