GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ancelotti na izlaznim vratima

Ancelotti na izlaznim vratima
OTKAZ?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2022 / 13:28
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Real Madrid je u utorak na Parku prinčeva u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubio od PSG-a 1:0.

'Kraljevi' su pokleknuli u sudačkoj nadoknadi, doslovno u posljednjim sekundama utakmice za pobjedu PSG-a zabio je Kylian Mbappe, a sve je to jako razljutili predsjednika Reala Florentina Pereza.

Španjolski mediji tvrde kako je Florentino Perez bio strašno razočaran i nezadovoljan nakon tog poraza, što je i razumljivo. No, ono što ga muči već neko vrijeme je činjenica da trener Reala Carlo Ancelotti (62) forsira igru koja mu se sviđa, piše tportal.

Da, Florentino Perez jednostavno više ne želi gledati nogomet kakav Real igra ove sezone pod Ancelottijevim vodstvom. Navodno je Perez već odlučio da Ancelotti neće nastaviti s poslom u Madridu, bez obzira kako završila ova sezona talijanski je stručnjak bivši!

A Real je vodeći u španjolskom prvenstvu, ima četiri boda više od drugoplasirane Seville, no ispao je iz Kupa kralja, a sad mu prijeti ispadanje iz Lige prvaka već u osmini finala.

Perez je opravdano razočaran nakon poraza od PSG-a u Parizu jer je Real odigrao stvarno očajnu utakmicu. 'Kraljevi' su se praktički branili svih 90 minuta, gotovo da i nisu zaprijetili golu domaćina, a PSG je zasluženo došao do pobjede golom Kyliana Mbappea u sudačkoj nadoknadi.

Problem je u tome što iskusni talijanski trener ima ugovor na još dvije sezone i jednostrani otkaz bi bio vrlo skup za Real. Španjolski mediji tvrde da ni to neće spriječiti Pereza da se riješi Ancelottija, a već je i započeo 'lov' na potencijalne nasljednike.

Prva je želja baš trener PSG-a Mauricio Pochettino koji bi trebao napustiti Pariz na kraju sezone, a njegovo bi mjesto na Parku prinčeva preuzeo Zinedine Zidane.

Druga 'tiha patnja' Florentina Pereza je trener Liverpoola Jürgen Klopp. Perez ga jednostavno obožava i ne skriva ambiciju da ga dovede na Santiago Bernabeu. No, Klopp ima ugovor s 'redsima' do lipnja 2023. godine i pitanje je hoće li ga Perez čekati...

Tagovi: Carlo Ancelotti, Florentino Perez, Real Madrid, Paris SG, Mauricio Pochettino
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE