GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ancelotti: Zadovoljan sam Modrićem, ali ga moram štedjeti

Ancelotti: Zadovoljan sam Modrićem, ali ga moram štedjeti
REAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.09.2021 / 19:53
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u ponedjeljak kako je zadovoljan nastupima Luke Modrića, no da će 36-godišnjeg hrvatskog veznjaka ponekad vaditi iz igre kako bi ga odmarao za buduće utakmice.

!S Lukom sam zadovoljan. Bio je ozlijeđen i dobro se vratio", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu uoči utakmice Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa.

Modrić je zbog ozlijeđenog aduktora propustio utakmice Hrvatske ovaj mjesec protiv Rusije, Slovačke i Slovenije pa se na travnjak vratio 12. rujna protiv Celte Vigo. Odigrao je tada 79 minuta a zatim i 67 protiv Valencije da bi onda ostao na klupi protiv Mallorce. U subotu ga je Ancelotti izvukao iz igre u 75. minuti u domaćem remiju 0-0 s Villarrealom.

"Kada promijenim igrača u 75. minuti to nije zato što je bio loš nego da bih unio svježinu u igru", rekao je trener Real Madrida.

"Luka je u drugom poluvremenu protiv Villarreala promijenio dinamiku utakmice, igrao je na poziciji polušpice kontrolirajući (veznjaka Etiennea) Capouea, ali nisam ga promijenio zato što to nije radio dobro. Moram imati na umu da on ima 36 godina pa zbog deset minuta manje provedenih u igri može izbjeći probleme u budućnosti", dodao je Ancelotti.

Modrić, najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, u svibnju je produžio ugovor na godinu dana, do 30. lipnja 2022. godine. Ove sezone je u bijelom dresu "Kraljevskog kluba" odigrao pet utakmica i jednom asistirao za gol.

Real Madrid je nakon sedam odigranih kola vodeća momčad španjolskog prvenstva, a uspješno je startao i u Ligi prvaka pobjedom 1-0 na gostovanju kod talijanskog prvaka Intera. U utorak na svom Santiago Bernabéu dočekuje Sheriffa, koji je u pretkolu eliminirao zagrebački Dinamo a onda u prvom kolu svladao 2-0 ukrajinski Šahtar.

"Nemam A i B ekipu, moram odlučiti koga staviti u početnu postavu. Važno je da na sredini terena imamo Modrića, Casemira, Kroosa, Valverdea, Isca, Asensija, Camavingu...svi će biti korisni", izjavio je Ancelotti.

Tagovi: Carlo Ancelotti, Real Madrid, Luka Modrić, Kylian Mbappe
PROČITAJ I OVO
Igor Tudor je novi trener Lazija
TRENERI
Igor Tudor je novi trener Lazija
RIM - Hrvatski trener Igor Tudor (45) novi je trener Lazija. Naslijedio je Maurizia Sarrija, koji je ovaj tjedan napustio rimski klub.
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
OZLJEDA
Dinamo se oglasio oko ozljede Martina Baturine
ZAGREB - Nije izgledalo nimalo dobro jer Martin Baturina (21) je teren u Kranjčevićevoj morao napustiti uz pomoć Dinamovih liječnika i svi su s pravom bili zabrinuti.
Zajec se sastao s Kustićem, evo o čemu se razgovarali
SUSRETI
Zajec se sastao s Kustićem, evo o čemu se razgovarali
ZAGREB - Delegacija Dinama, predvođena predsjednikom Velimirom Zajecom, susrela se u HNS-ovim prostorijama s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem.
Dalić: Doći će do promjena na popisu
IZBORNIK
Dalić: Doći će do promjena na popisu
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Zagrebu u sklopu priprema za nadolazeći ACUD Cup koji će se igrati u Kairu.
Karoglan na rubu otkaza, evo tko bi mogao preuzeti Hajduk
HAJDUK
Karoglan na rubu otkaza, evo tko bi mogao preuzeti Hajduk
SPLIT - Poraz Hajduka od Lokomotive bi izgleda mogla biti kap koja je prelila čašu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE