GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Antonio Mirko Čolak potpisao za Rangers

Antonio Mirko Čolak potpisao za Rangers
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2022 / 21:29
Autor: SEEbiz / H
GLASGOW - Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak (28) novi je napadač Rangersa, objavio je škotski nogometni velikan.

Povremeni hrvatski reprezentativac je za Rangers potpisao ugovor na tri godine, a nagađa se kako će njegov bivši klub PAOK dobiti oko tri milijuna eura odštete.

"Sretan sam što sam potpisao za Rangers. Već sam igrao pred tim nevjerojatnim navijačima, a sada želim osobno iskusiti kako je biti dio ovog velikog kluba, osvajati naslove i ostvariti sve ciljeve koje klub ima. Želim biti dio ove velike obitelji i jako sam uzbuđen i jedva čekam početak sezone," kazao je 28-godišnji Čolak.

Rođen u Njemačkoj, Čolak je karijeru započeo u nižim ligama njemačkog nogometa prije nego što se probio u prvu momčad Nurnberga. Potom je igrao za Lechiju Gdansk, a 2015. je potpisao za Hoffenheim. No, u sezonama koje su uslijedile proveo je na posudbama u Kaiserslauternu, Darmstadt, Ingolstadtu i Rijeci. Na Rujevici su otkupili njegov ugovor i u 90 nastupa za hrvatski klub zabio je 51 gol.

Iz Rijeke je 2020. preselio u PAOK, koji ga je prošle sezone posudio u švedski Malmo.

Navijači Rangersa dobro su ga upamtili nakon što je u kolovozu prošle godine zabio dva gola za Malmo na Ibroxu u pobjedi 2-1 izbacivši Škote u 3. pretkolu Lige prvaka.

"On je vrlo iskusan igrač koji je igrao na visokoj razini i zabio mnogo golova. Htjeli smo dodati još neke igrače u naše napadačke opcije, a Čolak je igrač koji će nam dati kvalitetu u napadu," istaknuo je menadžer Rangersa Gio van Bronckhorst.

Čolak je upisao tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a na Ibroxu će se pridružiti dvojici Hrvata Borni Barišiću i Nikoli Katiću.

Tagovi: Antonio Mirko Čolak, Glasgow Rangers
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE