GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Argentina bez Lo Celsa na SP-u

Argentina bez Lo Celsa na SP-u
HENDIKEP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2022 / 10:40
Autor: SEEbiz / H
BUENOS AIRES - Nogometna reprezentacija Argentine, koja će na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Katru biti među favoritima za naslov, doživjela je udarac neposredno prije početka mundijala.

Kako prenose argentinski mediji veznjak Villarreala Giovani Lo Celso izostat će iz reprezentacije Lionela Messija zbog ozljede. Argentinski izbornik Lionel Scaloni nedavno je rekao o 26-godišnjaku, koji je bio jedan od najvažnijih igrača u prošlogodišnjoj pobjedi Argentine na Copa Americi i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo:

"Možemo ga zamijeniti brojčano, ali ne i u smislu nogometnog znanja i doprinosa timu".

Lo Celso iz Villarreala ozlijedio se 30. listopada kada ga je trener zamijenio nakon 24 minute na gostovanju kod Athletic Bilbaa. Najprije su posumnjali na pokidan mišić na nozi. Villarreal još nije službeno objavio o kakvoj se ozljedi radi, ali Lo Celso nije bio u momčadi za današnju utakmicu protiv Espanyola. Kako javljaju mediji, Lo Celso će morati na operaciju.

U reprezentaciji bi ga trebao zamijeniti Exequiel Palacios iz Bayerna. Scaloni ima vremena do 14. studenog da objavi konačan popis od 26 igrača za SP.

Prva utakmica na Svjetskom prvenstvu Argentince očekuje 22. studenog protiv Saudijske Arabije, nakon čega će odmjeriti snage s Meksikom i Poljskom.

Tagovi: Giovani Lo Celso, Argentina, SP u Kataru
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE