GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atalanta razbila Milan, Mandžukić debitirao

Atalanta razbila Milan, Mandžukić debitirao
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2021 / 21:42
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Vodeći dvojac talijanskog nogometnog prvenstva, Milan i Inter, u svojim je susretima 19. kola osvojio samo bod, Milan je izgubio kao domaćin od Atalante sa 0-3 (0-1), dok je istovremeno Inter na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0.

Atalanta je na San Siru u potpunosti nadigrala lidera prvenstva te stigla do pobjede golovima Romera (26), Iličića (53-11m) i Zapate (77).

Ante Rebić, koji se vratio u momčad Milana nakon što se oporavio od koronavirusa, te Mario Mandžukić, koji je stigao u klub početkom tjedna, igrali su od 70. minute, dok je u momčadi Atalante Boško Šutalo ostao na klupi, a Mario Pašalić nije konkurirao za nastup.

Inter je imao priliku pobjedom u Udinama bodovno se poravnati s Milanom na polovici prvenstva, no nije uspio zatresti mrežu suparnika, a da bi to bilo priznato kao pogodak. Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić u igru ušao u 70. minuti.
Milan je stoga ostao na vrhu sa 43 boda, dva više od drugog Intera, a šest više od treće Rome koja je u prvom susretu dana na svom terenu svladala Speziju sa 4-3 (1-1), dok je Atalanta četvrta sa 36 bodova. Udinese je, pak, ostao 15. sa 18 bodova.

Roma je u dramatičnoj završnici svladala Speziju sa 4-3 (1-1). U prvom poluvremenu Roma je povela golom Mayorala (17), no ubrzo potom Piccoli (24) je poravnao na 1-1. Početkom nastavka Mayoral (52) je osigurao novo vodstvo domaćima koje je vrlo brzo potom Karsdorp (55) i povećao. Ipak, novak u ligi se nije predao već je preko Diega Farisa (59) smanjio na 3-2 i taj je rezultat vrijedio sve do same završnice. A onda je Verde (90) iskoristio veliku pogrešku Smallinga za izjednačenje na 3-3 i činilo se važan bod, no vrlo brzo po kretanju s centra Roma je uspjela postići i četvrti gol te osvojiti tri boda zahvaljujući Pelleginiju (90+2). Bila je ovo druga utakmica Rome i Spezije ovoga tjedna, nakon što je
Spezia u utorak u osmini finala također u Rimu svladala Romu sa 4-2 nakon produžetka.

Mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić igrao je za Speziju od 80. minute.

Spezia je tako ostala ostala 13. sa 18 bodova.

Tagovi: Atalanta, AC Milan, Josip Iličić, Duván Zapata, Mario Mandžukić, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE