GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico Madrid odbio Ronalda zbog straha od navijača

Atletico Madrid odbio Ronalda zbog straha od navijača
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2021 / 18:56
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni prvak Atletico Madrid imao je priliku ovoga ljeta angažirati Cristiana Ronalda, međutim "Colchonerosi" su odustali od transfera zbog straha od reakcije svojih navijača.

Nakon što je postalo jasno da će Cristiano Ronaldo napustiti Juventus, njegov menadžer Jorge Mendes prvo ga je ponudio španjolskom prvaku Atletico Madridu.

Prema Carrusel Deportivu, sportskom programu koji se emitira na Cadena SER, Mendes je Diegu Simeoneu ponudio portugalskog majstora, međutim čelnici kluba strahovali su od reakcije svojih navijača s obzirom da je CR7 devet godina proveo u Real Madridu.

Nakon što je Atletico odbio ponudu, činilo se kako je Manchester City najveći favorit. Međutim, "Građani" su se povukli iz pregovora, što je ostavilo otvorena vrata za Ronaldov povratak u Manchester United, čiji je dres nosio od 2003. do 2009.

Ronaldo je za United potpisao ugovor na dvije godine, a Juventus je navodno dobio 23 milijuna eura odštete. Prema pisanju "otočkih" medija Portugalac će na Old Traffordu zarađivati 25 milijuna eura po sezoni.

Ronaldo je u prva dva nastupa za "Crvene vragove" zabio tri gola. Dva u pobjedui protiv Newcastle uniteda (4-1), a jedan u nedjeljnom trijumfu protiv West Hama (2-1).

Tagovi: Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE