GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico Madrid prekinuo crnu seriju, Vrsaljko na klupi

Atletico Madrid prekinuo crnu seriju, Vrsaljko na klupi
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2022 / 19:35
Autor: SEEbiz / H
MADRID - U susretu 19. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid je pobijedio Rayo Vallecano sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu nakon četiri uzastopna poraza.

Nakon što je upisao poraze od Mallorce (1-2), Real Madrida (0-2), Seville (1-2) i Granade (1-2), Atletico je napokon pronašao put do slavlja. Prvog nakon 28. studenog i pobjede protiv Cadiza.

Aktualni španjolski prvak je protiv Rayo Vallecana slavio sa 2-0, a oba gola postigao je Angel Correa (28, 53). Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko nije nastupio za domaći sastav.

U ranije odigranom susretu Getafe je šokirao Real Madrid pobijedivši sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Enes Unal u devetoj minuti susreta. Posljednji poraz u prvenstvu Real je doživio početkom listopada od Espanyola (1-2). Nakon toga je spojio osam pobjeda i dva remija.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić vratio se u sastav "Kraljevskog kluba" nakon što je zbog zaraze koronavirusom boravio u kućnoj izolaciji od 14. do 24. prosinca. Modrić je odigrao cijeli susret, a u 16. minuti je pogodio prečku.

Real je posljednji put izgubio prvu utakmicu na otvaranju godine, 7. siječnja 2007. od Deportivo La Corune (0-2). Dodajmo i kako je ovo bila tek prva pobjeda Getafea protiv Real Madrida u posljednjih 16 međusobnih susreta.

Danas su na rasporedu još tri utakmice Deportivo Alaves - Real Sociedad, Real Betis - Celta Vigo, te Mallorca - Barcelona.

Real vodi sa 46 bodova, Sevilla ima osam bodova manje, ali i dvije utakmice manje, dok je Real Betis treći sa 33 boda i dva susreta manje.

Atletico Madrid je skočio na četvrto mjesto sa 32 boda.

Tagovi: Atletico Madrid, Angel Correa, Šime Vrsaljko
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE