GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico odbio špalir za Real Madrid

Atletico odbio špalir za Real Madrid
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2022 / 09:12
Autor: SEEbiz / H
MADRID - U brojnim zemljama nogometna tradicija nalaže da protivnik pripremi tzv. špalir za prvaka u sljedećoj utakmici nakon što osigura titulu. Međutim, nogometaši Atletico Madrida to neće prirediti igračima Real Madrida u večerašnjem derbiju.

Real je prošlog vikenda osvojio rekordnu 35. titulu španjolskog prvaka i obično je tradicija da im suparnici čestitaju na travnjaku tako da naprave koridor ili špalir.

Međutim, Diego Simeone je poručio kako Atletico neće na taj način čestitati Realu iz poštovanja prema vlastitim navijačima.

"Ne znam postoji li "špalir" u drugim ligama. Svako društvo je drugačije. Španjolska ima taj običaj, ali odakle ja dolazim to se ne koristi," kazao je Simeone dodavši: "Poštujemo Real, ali još više naše navijače."

Realov šef Carlo Ancelotti, koji je odveo svoju momčad do finala Lige prvaka, rekao je da ga Simeoneova odluka ne smeta.

"Atletico je klub koji jako poštujemo, susjedski klub, prijatelj. Jako poštujem igrače, navijače, trenera", rekao je Talijan.

"Ako to učine, dobro je, ako ne učine, ništa se neće dogoditi," poručio je.

Atletico Madrid ima sezonu uspona i padova. Uoči posljednja četiri kola španjolske La Lige, imaju samo tri boda prednosti od petoplasiranog Betisa i još nisu osigurali plasman u Ligu prvaka.

Tagovi: Atletico Madrid, Diego Simeone, Carlo Ancelotti, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE