GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atletico želi Rakitića

Atletico želi Rakitića
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2020 / 21:36
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Atletico Madrid krenuo je po Ivana Rakitića, piše španjolska Marca.

Ugledni madridski dnevnik navodi da je hrvatski reprezentativac prvi na listi Atleticovih želja uoči ljetnog prijelaznog roka te da je Rakitić već stupio u prve kontakte s madridskim klubom.

Rakitić se s predstavnicima Atletica sastao poslije pobjede Madriđana nad Liverpoolom (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Marca ističe da će ključan u ovom transferu biti sam hrvatski reprezentativac, odnosno Rakitićeva volja i želja za prelaskom u madridski klub.

Drugi veliki plus za Atletico u ovom transferu je činjenica da su Rakitići očarani Madridom. Marca piše da su već razmatrali opciju preseljenja u španjolsku prijestolnicu iz Barcelone. Gledali su nekretnine u Boadilli del Monte, jednom od elitnijih predgrađa Madrida.

Madridski klub vjeruje da će Rakitić u narednim godinama nastaviti igrati fantastičan nogomet te da može biti ključan u osvajanju novih trofeja nakon što je to uspješno činio u dresovima Seville i Barcelone prethodnih godina.

Ono što je također važno jest da je Atletico na prvom sastanku s Rakitićem već Hrvatu ponudio ugovor, odnosno predstavio sve detalje tog eventualnog sporazuma. Preostaje jedino da se Atletico i Barca dogovore oko detalja transfera, a nije isključena mogućnost ni da Ivan u novi klub ode i kao slobodan igrač.

Podsjetimo, Rakitićev ugovor s Barcelonom istječe na ljeto 2021. godine, što znači da iduće ljeto može napustiti klub kao slobodan igrač.

Marca zaključuje svoj tekst informacijom da je prva objavila ovu vijest još krajem listopada kad su se Rakitić i Atletico prvi put sastali, a sad izvještava da su pregovori naglo ubrzali te da je vrlo izgledno da će hrvatski veznjak zaigrati u novom dresu već na ljeto.

Tagovi: Atletico Madrid, Ivan Rakitić, Barcelona, Diego Simeone
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE