GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ATP Halle: Federer se vratio pobjedom

ATP Halle: Federer se vratio pobjedom
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.06.2021 / 17:43
Autor: SEEbiz / H
HALLE - Švicarski tenisač Roger Federer, koji je prije tjedan dana bez borbe predao Talijanu Berretiniju susret osmine finale Roland Garrosa, vratio se na teren, te je u ponedjeljak u 1. kolu turnira na travi u njemačkom Halleu svladao 27-godišnjeg Bjelorusa Ilju Ivašku (ATP-90) sa 7-6 (4), 7-5 u meču koji je trajao sat i 36 minuta.

U prvom setu Federer nije imao niti jednu priliku za break, ali njegov protivnik mogao mu je oduzeti servis kod vodstva 2-1, ali Švicarac, koji je u karijeri osvojio 20 Grand Slam turnira, izvukao se i potom uvjerljivo dobio tie-break.

Federer u drugom setu nije pružio šansu Ivaški, kod vodstva 5-4 propustio je meč-loptu na servis protivnika, ali kod 6-5, opet na servis protivnika, došao je do tri meč-lopte u nizu, a treću je iskoristio i tako je na najbolji način počeo nastup na turniru kojeg je osvojio deset puta i koji mu je uvijek služio kao priprema za Wimbledon.

Federer, koji će u kolovozu navršiti 40 godina, u Roland Garrosu je prošao tri kola i onda je bez borbe predao osminu finala, i tada je kazao "da nakon dvije operacije desnog koljena i jednogodišnje rehabilitacije mora slušati svoje tijelo, te da nije želio riskirati".

Tagovi: Roger Federer, Roland Garros, Ilja Ivaška
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE