GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ATP Madrid: Novak Đoković prvi polufinalist

ATP Madrid: Novak Đoković prvi polufinalist
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2022 / 16:00
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Srpski tenisač Novak Đoković prvi je polufinalist ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu, gdje je u petak svladao najboljeg poljskog igrača Huberta Hurkacza (ATP - 14.) sa 6-3, 6-4 za 81 minutu.

Đokoviću je to četvrta pobjeda u isto toliko dvoboja s Hurkaczom, a njome se po sedmi put u karijeri probio do polufinala madridskog Mastersa, odnosno šesti otkako je turnir 2009. iz dvorane preseljen na otvoreno i sa tvrde na zemljanu podlogu.

Hurkacz nije uspio ozbiljno zaprijetiti prvom tenisaču svijeta koji je u Madridu triput podizao pobjednički trofej. Đoković je Poljaka ostavio bez prilike za oduzimanje servisa pa mu je po jedan 'break' u svakom setu bio dovoljan za uvjerljivu pobjedu.

U subotnjem polufinalu prvog tenisača čeka pravi izazov, pobjednik španjolskog obračuna između Rafaela Nadala i Carlosa Alcaraza.

ATP Madrid - četvrtfinale

Novak Đoković (SRB/1) - Hubert Hurkacz (POLJ/12) 6-3, 6-4

Tagovi: Novak Đoković, Hubert Hurkacz
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE