GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Augsburg šokirao Borussiju Dortmund

Augsburg šokirao Borussiju Dortmund
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.09.2020 / 18:10
Autor: SEEbiz / Index.hr
BERLIN - U bundesligaškim dvobojima igranim od 15:30 najveće je iznenađenje viđeno u Augsburgu. Istoimeni domaćin je s 2:0 pobijedio Borussiju Dortmund i nanio joj prvi poraz u drugom kolu njemačkog prvenstva.

Felix Uduokhai je načeo gol Romana Bürkija u 40. minuti, a već na startu drugog dijela, u 54. minuti, Daniel Caligiuri je pogodio za konačnih 2:0.

Augsburg je trenutno jedina momčad s dvije pobjede u Bundesligi nakon što je prošlog vikenda svladao Union Berlin u gostima.

U gostima je danas slavio i Stuttgart za koji je mladi hrvatski reprezentativac Borna Sosa odigrao svih 90 minuta. Stuttgart je pobijedio Mainz rezultatom 1:4, a golove za goste postizali su Wamangituka, Didavi, Klimowicz i Kalajdžić.

Bayer Leverkusen i RB Leipzig su u najjačem popodnevnom susretu odigrali 1:1. Goste iz Leipziga je u vodstvo u 14. minuti doveo švedski internacionalac Emil Forsberg, dok je već u 20. minut konačan rezultat postavio Emir Demirbay.

Dani Olmo je za Leipzig igrao do 87. minute, kada ga je zamijenio Benjamin Henrichs.

U preostala dva susreta Arminia iz Bielefelda je s minimalnih 1:0 na domaćem terenu slavila protiv Kölna, dok su Borussia (M) i Union iz Berlina podijelili bodove (1:1).

Tagovi: Augsburg, Borussia Dortmund, Daniel Caligiuri, Borna Sosa, Dani Olmo
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE