GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Australian Open: Kineskinja Quiang Wang izbacila Serenu Williams

Australian Open: Kineskinja Quiang Wang izbacila Serenu Williams
TENIS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.01.2020 / 09:24
Autor: SEEbiz / H
MELBOURNE - Kineskinja Quiang Wang pobijedila je u 3. kolu Australian Opena Serenu Williams i pritom napravila najveću senzaciju u dosadašnjem dijelu turnira.

Wang je slavila u napetom meču sa 6:4, 6:7 i 7:5 za najveću pobjedu u karijeri. Serena je prvi set izgubila zahvaljujući breaku u devetom gemu kada joj Kineskinja bez izgubljenog poena osvaja servis, a potom mirno privodi set kraju.

Meč je trebao završiti već u drugom setu kada Wang opet dolazi do breaka prednosti i servira za meč kod 5:4, ali popušta pod pritiskom i Serena se vraća u meč. Uvjerljivo dobiva tie-break i meč se odlučivao u trećem setu.

Tamo nije bilo breakova sve do 6:5 vodstva Kineskinje kada Serena ovoga puta popušta pod pritiskom, prvo spašava dvije meč-lopte, ali na trećoj šalje lopticu u mrežu i ispada s turnira.

Wang će u sljedećem kolu igrati protiv Tunižanke Jabeur koja je također iznenadila izbacivši Wozniacki u 3. kolu. Serena s druge strane i dalje mora čekati na rekordnu 24. Grand Slam titulu koliko ima legendarna Margaret Court.

Tagovi: Australian Open, Quiang Wang, Serena Williams
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE