GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Babić nokautirao Littlea

Babić nokautirao Littlea
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2020 / 22:32
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Alen Babić je u Londonu došao do šeste pobjede u profesionalnoj karijeri sjajnom borbom protiv Toma Littlea i nokautom u trećoj rundi.

Hrvatski boksač je od prve sekunde nasrnuo na Britanca kojemu je prije borbe obećao da će ga nokautirati u prvoj rundi. Little je izdržao do treće, ali nije imao nikakve šanse protiv potpuno "nabrijanog" Babića.

Jako ga je uzdrmao lijevim direktom sredinom prve runde, no Little je nekako ostao na nogama. Britanac je malo došao sebi u drugoj rundi u kojoj je Babić dvaput opasno promašio direkt, no Little nije uspio na vrijeme reagirati i uzvratiti mu. Kako je borba odmicala, Little se sve teže nosio s Babićevim agresivnim stilom i dalje od treće runde nije mogao.

Nakon 50 sekundi treće runde Babić je stjerao Littlea na konopce i onda ga srušio. Little je raširenih ruku pao na pod, što od udarca, što od čistog umora. Sudac je izbrojao do sedam i Little je nastavio borbu koja se do kraja pretvorila u klasično preživljavanje.

Babić nije spuštao tempo i osjetio je da je to kraj te je nastavio mlatiti Littlea koji se jedva branio. Pred kraj runde, 22 sekunde prije zvona, uhvatio ga je kombinacijom i Little se srušio nakon čega je sudac prekinuo borbu.

Tako je hrvatski boksač i šestu profesionalnu borbu završio unutar treće runde. Svih šest završio je nokautom.

Tagovi: Alen Babić, Tom Little
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE