GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Balotelli u Monzi

Balotelli u Monzi
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2020 / 17:11
Autor: SEEbiz / Index.hr
MONZA - Mario Balotelli već neko vrijeme je bez kluba, a sada je napokon pronašao sredinu u kojoj će nastaviti karijeru.

Gianluca Di Marzio, jedan od najvećih talijanskih stručnjaka za transfere, objavio je danas kako je talijanski napadač sve dogovorio s Berlusconijevom Monzom.

Balotelli bi sutra trebao odraditi liječničke preglede i potpisati ugovor s hit klubom Serie B za koji nastupaju i dva hrvatska nogometaša, Mirko Marić i Antonio Marin.

Silvio Berlusconi, medijski tajkun i bivši talijanski premijer osuđen zbog porezne prevare, postao je vlasnik Monze 2018. godine, a klub je promoviran u drugu talijansku ligu jer je Talijanski nogometni savez odlučio da neće biti nastavka natjecanja u trećoj.

Prvenstvo je prekinuto zbog koronavirusa, a Monza je u trenutku prekida bila vodeća pa je sukladno tome ostvarila i plasman u Serie B.

Berlusconi je od 1986. do 2017. godine bio gazda Milana, a devet godina vladao je Italijom kao najdugovječniji premijer nakon Drugog svjetskog rata. Kontroverzni populist za kojeg se vežu brojne afere i sudski procesi nakon prodaje Milana u novu se avanturu upustio na nagovor Adriana Gallianija, koji je rođen u Monzi. Galliani je bio najbliži Berlusconijev suradnik u Milanu i potpredsjednik kluba, zadužen za sve ključne poslove i transfere.

Tagovi: Mario Balotelli, Monza, Gianluca Di Marzio, Silvio Berlusconi
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE