GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona bolja od Seville, Rakitić nastupio

Barcelona bolja od Seville, Rakitić nastupio
PRIMERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.04.2022 / 23:10
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - U derbiju 30. kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Sevillu sa 1-0 skočivši na drugo mjesto ljestvice.

Barcelona je bila bolja i apsolutno je zaslužila pobjedu, a pogodak odluke zabio je Pedri u 72. minuti utakmice.

Dembele je uposlio 19-godišnjeg veznjaka, koji je "bacio na pod" dvojicu suparničkih igrača, a onda lijepim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio za 1-0. Bio je to drugi gol nove mlade zvijezde katalonskog velikana.

Barca je mogla i uvjerljivije slaviti, no Marokanac Bono je odlično branio upisavši nekoliko sjajnih obrana.

Za Sevillu je cijeli susret nastupio Ivan Rakitić, a bivši hrvatski reprezentativac je u 66. minuti imao lijepu priliku iz slobodnog udarca, no pucao je preko gola.

Najbliže golu gosti su bili u sudačkoj nadokandi, no Marc-Andre ter Stegen je zaustavio udarac Ludwiga Augustinssona.

Osasuna je na gostovanju izgubila od Real Betisa sa 1-4, a pogodak za goste zabio je hrvatski reprezentativac Ante Budimir. Bio je to njegov četvrti pogodak ove sezone, pri čemi treći ove godine.

Betis je poveo 2-0 golovima Juanmija Jimeneza (34, 45+2), Budimir je u 64. minuti vratio nadu gostima, no Betis je uzvratio s još dva gola za konačnih 4-1. U 82. minuti je Wiliam Carvalho zabio je 3-1, a konačnih 4-1 postavio je Alex Moreno u 88. minuti.

U ranije odigranom susretu Athletic Bilbao je pobijedio Elche sa 2-0 ostavši u igri za mjesto u europskim kupovima. Baskijski sastav je poveo u 32. minuti golom Alexa Berenguera, a pobjedu domaćin potvrdio je Asier Villalibre u 86. minuti.

U posljednjim trenucima susreta Elche je smanjio golom Josana Ferrandeza.

Na vrhu ljestvice je Real Madrid sa 69 bodova, Barcelona je sada druga sa 57 bodova koliko ima i Sevilla na trećem, te Atletico Madrid na četvrtom mjestu, no Katalonci imaju i utakmicu manje.

Tagovi: Barcelona, Pedri, Ivan Rakitić, Ousmane Dembele
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE