GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona na terenu Camp Nou predstavila Xavija

Barcelona na terenu Camp Nou predstavila Xavija
NOVI POČETAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2021 / 15:08
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Barcelona je u ponedjeljak na terenu stadiona Camp Nou predstavila Xavija Hernandeza, svoju igračku legendu, kao novog trenera, a tom događaju prisustvovalo je oko 25.000 navijača. On je prvi trener koji je predstavljen pred navijačima na tribinama stadiona.

Xavi je potpisao ugovor do 2024., a sve je obavljeno na terenu stadiona. "Ovo je povijesni dan za Barcelonu. Dobrodošao Xavi", izjavio je pun emocija predsjednik kluba Joan Laporta.

Xavi je istaknuo da je došao spreman za ovaj posao i da je Barca najveći klub na svijetu.

"Hvala svima. Ne želim da me svladaju emocije, ali sav sam se naježio. Ovo je najveći klub na svijetu i radit ću puno da opravdam vaša očekivanja. Za Barcelonu nisu prihvatljiviji remiji i porazi, mi moramo pobjeđivati u svim utakmicama. Došao sam spreman, moj DNK nije se promijenio. Mi moramo preuzeti stvari u svoje ruke, imati posjed lopte, stvarati prilike, biti žestoki. Pred nama je misija da spasimo puno toga što smo izgubili", istaknuo je Xavi.

Barcelona se trenutačno nalazi na devetom mjestu Primere, sa 11 bodova manje od vodećeg Real Sociedada i 10 manje od najvećeg rivala Real Madrida.

Tagovi: Xavi Hernandez, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE