GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barcelona obrisala Danija Alvesa

Barcelona obrisala Danija Alvesa
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.02.2024 / 08:28
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Legendarni brazilski nogometaš Dani Alves nedavno je u Barceloni 30. prosinca 2022. osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada.

Tako Alves prolazi kroz najteže mjesece u životu, a njegova Barcelona, nogometni klub sa stadiona Nou Camp, sada mu je zadala težak udarac.

Naime, katalonski mediji objavili su kako je Barcelona u potpunosti izbacila Alvesa iz svoje povijesti jer je njegovo ime izbrisano s liste klupskih legendi koju čine 102 nogometaša. Popis se sastoji od igrača koji su dres katalonskog kluba nosili od 1899. godine do danas, a posljednja su na njemu imena Sergia Busquetsa, Gerarda Piquea i Jordija Albe.

U Barceloni su oklijevali s takvim potezom i čekali pravomoćnu presudu za Alvesa, a kada je osuđen na četiri i pol godine, nisu imali izbora nego ga kao osuđenika skinuti s popisa legendi.

Dani Alves je status legendarnog nogometaša Barce zaslužio sa svojih 408 utakmica u dresu Blaugrane u osam i pol sezona koje je odigrao za ovaj klub.

Duga i uspješna karijera u kojoj je osvojio tri Lige prvaka, tri europska Superkupa, tri Svjetska klupska prvenstva, šest La Liga, četiri Copa del Rey i četiri Španjolska Superkupa.

Podsjećamo, nedavno se pojavila vijest da će Alves izaći iz zatvora za nekoliko mjeseci jer će mu se vrijeme provedeno u zatvoru uračunati u kaznu, a tu su i neke olakotne okolnosti za jednog od najboljih desnih bekova ikada.

Tagovi: Barcelona, Dani Alves
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE